Chelsea sender United til tælling med sejr

Joe Cole og Didier Drogba scorede målene, da Chelsea slog Manchester United med 2-1 og bragte sig foran United i den engelske titelkamp.

Chelsea tog føringen i den engelske mesterskabskamp, da manager Carlo Ancelottis mandskab på udebane slog Manchester United, der inden duellen var førerhold i Premier League.

Joe Cole og indskiftede Didier Drogba scorede målene i 2-1-sejren, der bringer Chelsea på 74 point. United har to færre på andenpladsen.

Gæsterne lagde stærkt ud over for et frustreret Manchester United-hold, der uden den skadede angriber Wayne Rooney havde svært ved at komme til de store målchancer.

Kampen blev indledt uden den ventede nerve og intensitet, hvilket Chelsea var bedst til at udnytte. Med enkle kombinationer fik gæsterne flere gange truet Uniteds forsvar, der efter 19 minutter måtte se sig snydt af en genialitet fra Joe Cole.

Som så mange gange før i denne sæson stod Florent Malouda for forarbejdet, da han fra baglinjen sendte bolden til Cole, der med hælen dirigerede bolden over målstregen til 1-0.

Først med en halv time igen fik hjemmeholdet skabt panik i Chelseas forsvar, der indtil da havde været i kontrol. Rooneys afløser Dimitar Berbatov misbrugte blandt andre flere chancer.

10 minutter før slutfløjt så Didier Drogba ud til at afgøre kampen for Chelsea, da han i en offside-position, som ikke blev dømt, modtog bolden og hamrede den forbi United-keeper Edwin van der Sar til 2-0.

Intet var dog afgjort, da hjemmeholdet allerede to minutter senere fik reduceret ved indskiftede Federico Macheda, da italieneren sendte en tværpasning i mål til 1-2 med maven og den ene arm.

Der resterer endnu fem spillerunder i Premier League, hvor Nicklas Bendtners Arsenal også har mulighed for at blande sig i titelkampen.