Chelsea tilbage på krisekurs

Chelsea leverede et flot comeback mod Aston Villa i Premier League, men blev frataget sejren i overtiden.

Chelsea kom ud for en ny skuffelse i Premier League, da de engelske mestre hjemme på Stamford Bridge søndag måtte nøjes med 3-3 mod Aston Villa.

Dermed vokser problemerne sig igen store for manager Carlo Ancelotti og hans mandskab, der har været gennem to hårde måneder, hvor betingelserne for et nyt mesterskab er blevet forværret uge for uge.

Mod Aston Villa var det ikke til at se på Chelseas spillere, at de i sidste uge fik holdets første sejr i syv kampe med en sejr over Bolton.

Flere af hjemmeholdets spillere var bange for at have bolden, og derfor var Aston Villa det bedste hold i de første 45 minutter.

Alligevel kom Chelsea foran. Gæsternes James Collins nedlagde Florent Malouda i straffesparksfeltet, og den efterfølgende chance fra ellevemeterpletten blev udnyttet af Frank Lampard.

Før pausen udlignede Ashley Young på endnu et straffespark, inden Emile Heskey bragte Villa foran med 2-1 efter pausen.

Heskeys scoring fik Chelsea til at reagere og den sidste halve time tegnede sig som et langt pres mod Aston Villas mål. Der var masser af chancer til Chelsea, men gæsterne kæmpede godt og blev undervejs noteret for syv advarsler.

Afslutningen blev på mange måder forrygende. Først gik Didier Drogba udlignet til 2-2 fem minutter før slutfløjt, og i sidste minut bankede anfører John Terry Chelsea foran med 3-2.

Det lignede en eventyrafslutning for Chelsea, hvor manager Carlo Ancelotti lignede en lettet mand. Men i overtiden udnyttede Claran Clark en frispilning til at sikre Aston Villa uafgjort.

Chelsea er på Premier Leagues femteplads seks point efter topholdet Manchester United, der har spillet en kamp færre end rivalerne fra London