Chelsea uddeler FA Cup-smæk til Portsmouth

Juan Mata, Ramires og Frank Lampard scorede målene for Chelsea i 4-0-sejren over Portsmouth i FA Cuppen.

Chelseas mange fodboldstjerner er videre til fjerde runde af FA Cuppen med en 4-0-hjemmesejr over Portsmouth fra Englands næstbedste række.

Men det skete kun efter en god indsats i anden halvleg, hvor Chelsea satte tingene på plads i begyndelsen og helt til sidst.

André Villas-Boas stillede op i noget nær stærkeste opstilling. Men det betød ikke, at Chelsea kørte gæsterne over, selvom Portsmouth er et af de dårligste udehold i The Championship, som den næstbedste række kaldes.

Efter den målløse første halvleg kom hjemmeholdet dog hurtigt i gang efter pausen, da Florent Malouda fik for meget plads i venstre side.

Den franske kantspiller spillede bolden videre til en anden kantspiller, spanske Juan Mata, som sendte bolden i mål til 1-0.

Fem minutter før tid gik Chelsea så målamok. Den brasilianske midtbanespiller Ramires scorede to hurtige mål til 2-0 og 3-0, inden Frank Lampard i overtiden scorede kampens sidste mål.

Sunderland er også videre til fjerde runde efter en 2-0-udesejr over Peterborough fra landets næstbedste række, men det var uden Nicklas Bendtner i truppen.

Angriberen var ifølge sin farmand og agent, Thomas Bendtner, skadet.

- Nicklas fik en knæskade i onsdags mod Wigan. Den kræver behandling, og derfor spiller han ikke i FA Cup-kampen, sagde han inden kampen til eb.dk.

Ifølge Thomas Bendtner burde Nicklas Bendtner være klar til kamp i næste uge, hvor Sunderland møder Chelsea i Premier League.