Chelseas gulddrømme lider knæk mod Fulham

Chelsea tabte endnu et skridt i kampen om det engelske mesterskab, da det på hjemmebane blev 1-1 mod Fulham.

Chelseas manager, Andre Villas-Boas, sagde efter sidste uges pointtab mod Tottenham, at hans hold stadig havde gode chancer for at vinde Premier League - kampene hen over julen skulle bare vindes.

Mandag led gulddrømmene dog et knæk, da London-mandskabet på hjemmebane kun fik uafgjort 1-1 mod Fulham, der i sidste uge tabte 0-5 til Manchester United.

Det betyder, at Chelsea nu har 10 point op til Manchester City på førstepladsen, og City kan endda øge afstanden yderligere, hvis holdet vinder sin mandagskamp ude mod West Bromwich.

Chelsea startede ellers godt mod Fulham, og Fernando Torres havde en god mulighed for at komme på scoringstavlen i kampes start.

Gæsterne fik dog relativt hurtigt læst hjemmeholdet, og Fulham var dygtige til at holde bolden i egne rækker, så Chelsea ikke fik lagt det ellers forventede pres på udeholdet.

Kort efter pausen var der dog effektivitet over hjemmeholdets spil, og Juan Mata var på pletten efter et par berøringer fra Fernando Torres, som fik bugseret bolden videre til sin spanske landsmand.

Til gengæld slækkede Chelsea på koncentrationen i den anden ende 10 minutter senere, da Bryan Ruiz totalt uhindret fik lov at gå forbi Ashley Cole og sende bolden fladt ind i feltet, hvor Clint Dempsey uden problemer kom først på bolden og fik udlignet.

Chelsea virkede efter udligningen rådvilde, og selv om Didier Drogba blev skiftet ind og havde et par gode muligheder, var hjemmeholdet alt for lang tid om at lægge et tungt pres på Fulham.

Gæsterne havde derfor rigeligt med kræfter til at stå imod, da Chelsea-bombardementet blev indledt godt fem minutter før slutfløjtet - det var alt for sent.

Chelseas næste kamp i Premier League er hjemme mod Aston Villa nytårsdag.