City rider videre på bølgen i England

Manchester City fik sin anfører udvist, men vandt alligevel 3-1 over Wolverhampton i Premier League.

Ni sejre, en enkelt uafgjort og ingen nederlag.

Det er status for Premier League-duksen Manchester City, som lørdag slog Wolverhampton 3-1 på hjemmebane efter at have fået Vincent Kompany udvist midtvejs i anden halvleg.

Manchester City kunne dog ikke leve helt op til sidste uges 6-1-opvisning mod de forsvarende mestre fra Manchester United, hvor holdets dyrekøbte spillere imponerede det meste af fodboldverdenen.

Hjemmeholdet sad på spillet, men Wolverhampton holdt titelaspiranterne stangen indtil pausen. Derfra gik den så heller ikke længere.

Kort inde i anden halvleg var Wolverhampton-keeper Wayne Hennessey for langsom til at sparke en bold væk på kanten af eget felt. Det udnyttede Sergio Agüero, som fik tacklet bolden, der lidt tilfældigt røg hen til en fri Edin Dzeko, som kunne score i et tomt mål.

Og et kvarter senere kom Wayne Hennessey så igen i problemer, da han halvklarede et forsøg fra David Silva, hvorefter bolden endte for fødderne af Aleksandar Kolarov, som sendte bolden i mål til 2-0.

Wolverhamptons sidste skanse var ellers sit holds bedste i første halvleg, hvor han flere gange tog pynten af Manchester Citys angribere med fine redninger.

I den anden ende gik det dog ikke bedre for målmand Joe Hart. Han kunne ligesom sin kollega kun halvklare et langskud, hvilket førte til en ripost, hvor City-anfører Vincent Kompany begik straffespark.

Resultat: Rødt kort og reducering til 1-2 af gæsternes Stephen Hunt.

Adam Johnson cementerede dog City-sejren i overtiden og holder dermed afstanden ned til Manchester United på andenpladsen i Premier League.

I det nordlige England måtte Sunderland med Nicklas Bendtner i startopstillingen nøjes med 2-2 på hjemmebane mod Aston Villa.

Sunderland var bagud både 1-0 og 2-1, men Bendtners angrebsmakkere Connor Wickham og Stéphane Sessègnon udlignede to gange modstanderens føringer.