Claus Jensen: Vi skal lære af de her perioder

Nykøbing FC har netop scoret i eget net til 3-0 til Aarhus Fremad. Foto: Ole Nielsen
NFC tabte lørdag med hele 5-0 på udebane mod topholdet fra Aarhus Fremad.

AARHUS, FOLKETIDENDE: Nederlaget til Aarhus Fremad blev det tredje 5-0-nederlag på stribe, men det er vigtigt, at holdet lærer af det, siger Claus Jensen

-Det var en kamp, som det egentligt har været de sidste par kampe også. Jeg synes, vi starter godt, og vi har et par store chancer til at starte med. Efter de scorer, så bliver det for nemt for dem at skabe chancer mod os. Det er et dygtigt hold, vi møder. Det skal vi også huske at have med, men selvfølgelig er det hårdt for alle at tabe tre kampe i streg med 5-0. Men vi må videre, og så er det er vigtigt, at vi lærer af de her perioder – vi skal sikre os, at vi lærer, og så skal vi bruge det på den rigtige måde.

NFC tillod for mange chancer imod sig i lørdagens kamp, og de havde svært ved at styre en dygtig Aarhus Fremad-offensiv.

-Det blev for nemt at skabe chancer mod os i dag. Vi har store problemer med at få styr på vores bagrum. De laver rigtig gode løb i dybden i dag, det er de rigtige dygtige til i Aarhus Fremad. Men vi får ikke rigtig læst deres dybdeløb på noget tidspunkt i kampen. Og da vi først er kommet hen efter de 25 minutter, har vi lidt svært ved at få lagt et pres på dem. Vi havde svært ved at styre deres offensive spillere i dag, og det er en af årsagerne til, at det går galt for os, siger Claus Jensen.

Når man ser på tabellen, kæmper Aarhus Fremad om oprykning til 1. division, mens NFC er inde i en dårlig periode. Derfor anerkender Claus Jensen også, at de mødte et bedre hold i lørdagens kamp.

-Lige nu går tingene ikke vores vej, og sådan er det i nogle perioder af sæsonen. Vi møder et hold i dag, der er langt længere fremme, end vi er. Nogle gange skal man også bare anerkende det – nu er det to gange på tre uger, at vi taber med 5-0 til Aarhus Fremad, så vi må bare anerkende, at de er et rigtig godt hold.