Døllefjelde vandt topkamp i LF-serien

Nakskov fik ikke et ben til jorden, da holdet tabte 0-2 til Døllefjelde-Musse i LF-serien.

- Vi blev klædt af, lød det hudløst ærligt fra Nakskov Boldklubs formand Finn Andersen umiddelbart efter at Døllefjelde-Musse havde vundet topopgøret i LF-serien.

- Vi kontrollerede kampen og tillod ikke Nakskov at komme i gang, mente Døllefjeldes anfører Tim Pedersen.

Døllefjeldes 2-0-sejr var ikke et mål for stor. Den burde faktisk have været et par mål større, men Nakskovs målmand Anders Kristiansen leverede fint spil og brillerede med flere store redninger.
Døllefjelde var spildominerende fra første færd, og allerede efter ti minutter blev Nakskovs defensiv udspillet. Bjarne Jensen, der styrede markedsklubbens spil på midten, splittede værternes forsvar med en fortræffelig førstegangsdiagonalpasning over 30 meter til Nicky Bertelsen på højre kanten. Bertelsen tog et enkelt træk mod målet og sparkede bolden fladt ind i feltet til en umarkeret Nicolai Andreasen: 1-0 til gæsterne.

Efter den halve time blev kampen afgjort. På ny blev værternes defensiv udspillet på kanten - denne gang i venstre siden, hvor Erik Bonde Jensen og Nicolai Andreasens bandespil bragte Andreasen fri. Han sparkede bolden fladt ind i feltet til Nicky Bertelsen: 2-0 til Døllefjelde.

Efter pausen fik hjemmeholdet den stærke vind i ryggen - men evnede ikke at presse Døllefjeldes velorganiserede mandskab, der spillede en smule afventende i anden halvleg.
- Jeg er tilfreds med spillet, hvor vi afgør kampen i første halvleg, konstaterede Døllefjelde-træner Per Kristensen.