Dommer erkender fejl: Randers-back får annulleret karantæne

Randers FC's Erik Marxen blev udvist midtvejs i anden halvleg i nederlaget til Brøndby. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Erik Marxen kan alligevel være med i Randers' kommende kamp mod Sønderjyske.

Det var en fejl, at forsvarsspilleren Erik Marxen fik sit andet gule kort og dermed blev udvist i Randers' kamp mod Brøndby søndag.

Det har kampens dommer, Jakob Kehlet, erkendt, skriver Randers på sin hjemmeside.

Fodboldens Disciplinærinstans har derfor annulleret Marxens karantæne.

Marxen fik sit andet gule kort midtvejs i anden halvleg. Ved samme lejlighed fik Brøndby et straffespark, som Kamil Wilczek udnyttede ved at score til 2-0.

Ifølge Randers mener Kehlet nu, at Marxen skulle have haft frispark i situationen. Det glæder Randers' sportslige og kommercielle direktør, Søren Pedersen.

- Jeg synes, det er god stil af dommer Jakob Kehlet, at han er stor nok til at indrømme en fejl som denne.

- Vi er rigtig ærgerlige over kendelsen og dens betydning i første omgang, men vi er glade for, at vi nu kan have Marxen med i weekendens vigtige kamp mod Sønderjyske, siger Søren Pedersen til klubbens hjemmeside.

Randers tabte kampen til Brøndby 1-2. Kronjyderne er på ottendepladsen med 31 point.

Samme antal point har FC Nordsjælland på den eftertragtede sjetteplads, der giver adgang til mesterskabsslutspillet.

Randers gæster Sønderjyske søndag klokken 12.