Dortmund videre i CL på to mål i overtiden

Borussia Dortmund er med en fantomafslutning videre til semifinalerne i Champions League efter en 3-2-sejr tirsdag aften over Malaga.

Malaga førte 2-1, da kampuret rundede 90 minutter. Med uafgjort ville de spanske gæster være videre, så alt lå til rette for en spansk sensation.

Men den blev ødelagt godt og grundigt, da først Marco Reus og kort efter Felipe Santana fik sendt bolden i mål for de tysker værter.

Signal Iduna Park i Dortmund brød ud i ellevild jubel, efter at tilskuerne havde været igennem en sindsoprivende aften.

De tyske værter var nemlig udråbt til tårnhøje favoritter, men på banen startede Dortmund-spillerne med håndbremsen trukket.

Der var langt mellem de gode idéer, og det enorme pres, som holdet havde lagt på Malaga i Spanien for en uge siden, var væk.

Selv om det blev til lidt sporadiske Dortmund-chancer, så var det mere farligt, når de spanske gæster fik sat deres angreb op.

Efter 25 minutter gik det galt for værterne, da Joaquin Sanchez modtog bolden på kanten af straffesparksfeltet. Efter en et-to-aflevering med Isco tog Joaquin et træk ind i banen og bankede bolden i mål til 1-0 med venstrebenet.

Det var som om, at scoringen vækkede Dortmund med Mario Götze og Marco Reus, der frem til dette tidspunkt havde været helt anonyme. Fem minutter før pausen resulterede det i en scoring.

Marco Reus spillede med hælen lange Robert Lewandowski fri i Malagas straffesparkfelt. Polakken fik trukket bolden forbi spaniernes fremadstormende målmand Willy og prikket den i mål til 1-1.

De sidste 50 minutter blev et rent festfyrværkeri med flere store chancer til begge hold. Malaga hele tiden lurende på kontra med farlige Joaquin Sanchez som en evig trussel, mens Dortmund pressede på med alle mand.

Det så dog sort ud for de tyske værter, da Malagas Eliseu med otte minutter tilbage af opgøret kunne afslutte en kontraangreb og bringe spanierne foran med 2-1. Men med Marco Reus og Felipe Santanas scoringer endte det alligevel godt for Dortmund.