Eller og Washington Capitals sikrer 2-1-sejr i NHL

Washington Capitals danske spiller, Lars Eller (til højre), scorede det første mål i kampen mod Montreal Canadiens natten til fredag. Foto: Geoff Burke/Ritzau Scanpix

Både Lars Eller og Nikolaj Ehlers har torsdag nat gjort sig bemærket på de nordamerikanske ishockeybaner.

Den danske ishockeystjerne Lars Eller har natten til fredag scoret i NHL.

Han var med til at sikre sit hold Washington Capitals en 2-1-sejr over Montreal Canadiens i en kamp på hjemmebane.

Eller var den første spiller, der kom på måltavlen under kampen.

Efter 18 minutter og 36 sekunder af første periode bragte danskeren det forsvarende mesterhold foran med 1-0.

Knap et minut senere udlignede Montreal Canadiens' Shea Weber.

Washington Capitals løb dog alligevel med sejren, da Ellers holdkammerat Nic Dowd scorede det afgørende mål knap tre minutter inde i anden periode.

Eller var ikke den eneste dansker, der markerede sig på de nordamerikanske ishockeybaner natten til fredag.

Også Nikolaj Ehlers gjorde sig bemærket i nattens kamp mellem Winnipeg Jets og Colorado Avalanche.

Winnipeg Jets kom godt fra start med en stilling efter første periode på 2-0. Ehlers kunne tage æren for det sidste af de to mål.

Men i anden og tredje periode blev der ikke scoret flere mål fra Winnipeg Jets' side, mens Colorado Avalanche lige så stille fik udlignet til 2-2.

Efter forlænget spilletid afgjorde Erik Johnson kampen med en scoring, der bragte Colorado Avalanche foran 3-2.

• NHL: Montreal Canadiens at Washington Capitals