England vinder forventet ude over Malta

Harry Kane scorede to gange, da England nedlagde Malta i VM-kvalifikationen. Foto: /ritzau/AP/Tim Ireland/arkiv.

0-0 efter første halvleg endte med en 4-0-sejr til England ude over Malta i VM-kvalifikationen.

England tog tid om at komme i gang, men da det skete kunne Malta ikke stille meget op.

Dermed vandt England en forventet overbevisende sejr, da Malta ude blev besejret 4-0 i VM-kvalifikationen.

De tre point betyder, at England topper gruppe F med 17 point foran Slovakiet med 15 point.

Slovakiet besejrede Slovenien 1-0 hjemme.

Skotland hentede en 3-0-sejr ude over Litauen og ligger nummer tre i gruppen med 11 point.

England mødte op med en målscore på 10-2 og en position som nummer ét i gruppen, mens Malta tog imod fra sidstepladsen og 2-15 i målscore før opgøret.

Alligevel endte første halvleg uden scoringer.

Phil Jones havde dog bolden i mål for England efter et hjørnespark, men den engelske forsvarsspiller begik i situationen frispark mod Malta-keeper Andrew Hogg.

I anden halvleg vendte tingene dog i takt med, at de engelske spillere bevarede tålmodigheden, og Malta-spillerne blev mere og mere trætte.

England scorede det forløsende mål efter 53 minutter.

Dele Alli fra Tottenham driblede i feltet og snød et par maltesiske forsvarsspillere, hvorefter han serverede bolden til klubkammeraten Harry Kane, der sparkede England foran 1-0.

I slutminutterne satte England de sidste stød ind, da Ryan Bertrand først fik lov at sparke bolden i mål langt ude fra til 2-0 i det 86. minut.

Så knækkede Malta helt i overtiden, og Danny Welbeck gjordet det til 3-0, mens Harry Kane med sin anden scoring i opgøret øgede til slutresultatet.