Eriksen uden magi i Tottenham-nullert

Tottenham og Christian Eriksen skuffede med et 0-0-resultat ude mod bundholdet Burnley i Premier League.

Tottenham har ikke opgivet kampen om at nå op i top-fire i Premier League, men det ser yderst svært ud efter søndagens 0-0-kamp ude mod Burnley på Turf Moor.

Christian Eriksen var med i hele kampen, men leverede en blandet indsats. Den danske landsholdsspiller havde dog Tottenhams bedste forsøg i første halvleg med et langskud efter 40 minutter.

Det blev også til en del fejlafleveringer fra Eriksens fødder. Og flere af de øvrige midtbanespillere ramte også bolden skævt for ofte.

Burnley-angriberen Danny Ings tvang med et flot skruet langskud Tottenhams keeper Michel Vorm ud i fuld længde. Men der blev ikke scoret i første halvleg.

I anden halvleg forsøgte Eriksen sig igen langt ude fra efter et par gode træk ind i yderkanten af feltet, men bolden gik over mål.

Generelt var fodboldkampen en skuffelse at se på, for ingen af holdene havde den energi og kvalitet, der skulle til for at score et mål.

Tottenham har på sjettepladsen nu 54 point efter 31 kampe - samme antal som Liverpool, der indtager femtepladsen med en bedre målscore.

Manchester City er placeret på fjerdepladsen med 61 point efter 30 kampe, mens Manchester United har 62 point efter 31 kampe.

Arsenal har på andenpladsen 63 point efter 31 kampe, mens Chelsea fører tabellen med 70 point efter 30 kampe.

Burnley ligger tredjesidst i Premier League med to point op til Aston Villa på den rette side af nedrykningsstregen.

Sunderland tog et skridt væk fra bunden med en hjemmesejr i lokalopgøret mod Newcastle på 1-0 efter Jermain Defoes flotte sejrsmål kort inden pausen.

Sunderland har tre point ned til Burnley under stregen.