Esbjerg er i store problemer efter nedtur

Esbjerg tabte et vigtigt skridt i kampen om overlevelse, da holdet led et knebent nederlag mod FC Midtjylland.

Esbjerg led sit andet nederlag i træk, da holdet hjemme tabte 0-1 til FC Midtjylland, og det ser nu for alvor sort ud for esbjergenserne, der er placeret nederst i tabellen.

Spillet mod midtjyderne gav heller ikke lovning på bedre tider. På baggrund af Esbjergs aggressive start på kampen blev der godt nok skabt forventninger om underholdning, men i stedet blev både tilskuere og trænere vidner til et opgør præget af manglende boldkontrol og sjuskede afleveringer.

Eksempelvis havde Esbjergs Kian Hansen masser af plads på højrefløjen, da han løb en bold i møde, men idet han ville tage et træk mod baglinjen, ramte han bolden så hårdt, at den fløj langt ud af banen.

Senere burde holdkammeraten Arnór Smárason have scoret, da han modtog bolden i fri position omkring 11-meterpletten, men han sparkede i stedet ud i den tomme luft.

Også hos FCM var der problemer, da Kasper Hansen skulle cleare bolden fra sit eget felt, men i stedet sparkede den tværs over forsvarszonen mod en Esbjerg-spiller.

Helt galt var det ved at gå, da FCM-målmand Jonas Lössl tabte bolden efter en ufarlig afslutning af Esbjergs Davidson Drobo-Ampen, og Jesper Lange næsten nåede returen.

Spillet blev en anelse mere sammenhængende efter pausen. De høje, lange afleveringer fra første halvleg kom ned på græsset, og begge hold blev mere direkte i deres spil.

Det resulterede i flere muligheder særligt fra FCM, som fik presset Esbjerg tilbage på banen i slutfasen.

Forløsningen kom i 82. minut, da Jakob Poulsen afsluttede i feltet, hvor bolden blev rettet af og efterlod målmand Lars Winde chanceløs.

Andreas talte for kongen: - Pulsen var høj