FC Nordsjælland overvinder chokstart og besejrer AaB

FC Nordsjælland slog AaB med 3-1 i Alka Superligaen uden den karantæneramte cheftræner Kasper Hjulmand.

FC Nordsjælland tog fredag holdets første sejr i Alka Superligaens mesterskabsspil, da holdet besejrede AaB med 3-1.

FCN kom ellers tidligt bagud i kampen, men kæmpede sig tilbage og hentede de tre point, som sikrer holdet mindst en uge mere på tredjepladsen, mens AaB ligger nummer fem.

Nordsjællænderne var uden cheftræner Kasper Hjulmand på sidelinjen, da Hjulmand havde fået en spilledags karantæne for en kommentar til dommerne efter seneste rundes 1-2-nederlag til FC København.

I Hjulmands fravær havde teknisk direktør Flemming Pedersen og assistenttræner Søren Krogh ansvaret for FCN-holdet.

Gæsterne fra AaB kom foran efter bare syv minutter, da Jannik Pohl kom først på en bold i feltet og scorede til 1-0.

Rutinerede Tobias Mikkelsen startede inde for FCN for blot tredje gang i denne sæson, og han scorede efter 20 minutter til 1-1 på Mads "Mini" Pedersens flotte oplæg.

FCN-anfører Mathias Jensen sikrede med sit mål på straffespark før den halve time en pauseføring på 2-1.

Kort inde i anden halvleg var AaB først tæt på at komme på 2-2 i flere omgange, men i stedet var det FCN's Mikkel Rygaard, som med et spark fra kanten af feltet scorede til 3-1.

AaB-defensiven var uden profilen Jores Okore, der fik rødt kort i seneste kamp mod Brøndby, og gæsterne havde nok at se til mod FCN's teknisk stærke spillere.

AaB kom dog også selv til pæne chancer i anden halvleg, men de blev alle brændt, og dermed har AaB tabt de første to runder af mesterskabsspillet.