FCN fortsætter stimen på Farum Park

FC Nordsjælland tager Superligaens andenplads og sin sjette hjemmesejr i træk efter 1-0 mod formsvage AaB.

Fort Farum.

Det kan FC Nordsjælland efterhånden godt overveje at omdøbe Farum Park til, efter nordsjællænderne i lørdagens Superligakamp slog AaB 1-0 på et smukt mål af Mikkel Beckmann.

Med lørdagens sejr tegner FC Nordsjælland sig for 13 hjemmekampe uden nederlag.

Desuden er det holdets sjette Superligasejr på eget græs i træk, og klubben ligger på andenpladsen i ligaen inden rundens resterende kampe.

AaB er omvendt inde i en dårlig stime og har ikke vundet i sine seneste fem kampe i Superligaen. Frustrationerne fik frit løb mod slutningen, hvor to AaB-spillere modtog gule kort for brok.

Kampen var længe om at komme rigtigt i gang, og i det hele taget var første halvleg en taktisk præget affære. Holdende spillede afventende, og man skulle længere end midtvejs i første halvleg, før den første afslutning faldt.

Men så var det, som om kampen for en kort periode tøede lidt op på et oktoberkoldt Farum Park, da hjemmeholdet bragte sig foran via et pragtmål.

Tobias Mikkelsen røg til baglinjen nede i modstanderens felt, chippede bolden mod bageste stolpe, hvor Mikkel Beckmann saksede bolden i mål - i øvrigt på FC Nordsjællands allerførste skudforsøg i opgøret.

Og bare tre minutter senere havde anfører Nicolai Stokholm så en gylden mulighed for at bringe hjemmeholdet yderligere foran, da han skulle eksekvere et straffespark begået af AaB-målmand Nicolai Larsen.

Keeperen gjorde dog skaden god igen med en sublim redning helt nede ved foden af højre stolpe.

Afbrænderen gjorde, at hjemmeholdet aldrig kunne vide sig sikkert på sejren over et ellers svagt spillende AaB-hold.

Symbolsk for kampen valgte en fri Rasmus Würtz dog at sparke bolden lige i favnen på Jesper Hansen et kvarter før tid, og tættere kom aalborgenserne ikke på at få point i Farum.