FCN henter sæsonens første udesejr mod Sønderjyske

FC Nordsjælland vandt for første gang i sæsonen på udebane i Superligaen i søndagens kamp mod Sønderjyske. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

FCN vandt søndag 2-1 over Sønderjyske. Kantspilleren Andreas Skov Olsen lavede begge mål for gæsterne.

FC Nordsjælland tog søndag sæsonens første udesejr i Superligaen, da holdet slog Sønderjyske med 2-1 i Haderslev.

Kampen var en ligeværdig forestilling, men FCN's Andreas Skov Olsen var skarp, og han sikrede sejren til gæsterne med to mål.

Efter sejren er FCN nu placeret som nummer ni med 21 point, mens Sønderjyske er nummer ti med samme pointantal.

Opgøret startede i et sløvt tempo, men efter 29 minutter med upræcise afleveringer fra begge hold strikkede FCN pludseligt et flot angreb sammen.

Bolden blev sendt op på højre wingback Karlo Bartolec, som intelligent sendte bolden videre til kantspiller Andreas Skov Olsen.

Olsen afsluttede midt på Sønderjyske-målmand Sebastian Mielitz, men målmanden formåede ikke at blokere skuddet.

Et drop af den tyske målmand.

Hjemmeholdet havde ikke meget at byde på i første halvleg, og i stedet burde udeholdets Mads Valentin Pedersen have øget gæsternes føring lige før pausen.

Den hurtige venstre wingback blev spillet fri, men han måtte se sit forsøg blive blokeret.

Efter 52 minutters spil fik Sønderjyskes Eggert Jónsson hovedet på et indlæg, og midtbanespilleren fik udlignet til 1-1.

Udligningen gav sønderjyderne kortvarigt momentum, men holdet fik ikke skabt åbne målchancer.

Især gæsterne forsøgte i kampens afslutning at kreere den afgørende scoring, og Andreas Skov Olsen scorede i kampens 89. minut et fornemt mål.

Olsen hamrede bolden helt op i krydset, og scoringen blev kampens sidste.

Opgøret sluttede dermed 2-1 til FCN.

• Superliga Sønderjyske mod FC Nordsjælland - Sydbank Park Haderslev. Søndag den 2 december 2018.