Fejende flot fredagssejr til Team Sydhavsøerne

Spillede sig ind i topkampen med sejr over HC Odense

ODENSE, FOLKETIDENDE Team Sydhavsøerne blander sig i topstriden lige under det suveræne førerhold TMS Ringsted efter sejr fredag aften på udebane mod HC Odense.

Sejrscifrende lød på 29-22 efter et opgør hvor Team Sydhavsøerne i langt størstedelen af tiden havde styr på løjerne.

I første halvleg var det profilen Kristian Lund Vukman, der førte an med fem scoringer og et hav af frispilninger, men der blev brændt lidt for meget på fynboernes keeper Loke Brasen fra især Mikkel Kaagaard og Nicklas Bomholt.

Halvlegsføringen på to mål (12-10) var et mål eller to for lille, men straks efter pausen satte gæsterne sig igen på kampen, og udnyttede at HC Odense spillede hurtigere end de reelt magtede. Nicolaj Frejlev kom også ind og fik sat nogle gode redninger ind, og så kunne Team Sydhavsøerne øge til 18-14 og 20-15.

Herefter skulle de bærende kræfter Kristian Lund Vukman og Alexander have et hvil på bænken, men det gav blot plads til ungdomslandsholdsspiller Lauritz Legèr der scorede fire gange i træk, da Team Sydhavsøerne ledte lidt efter angrebsløsningerne.

Dem havde Lauritz Legér der spillede en storslået anden halvleg.

Team Sydhavsøerne kom foran 23-17 inden Odense-træner Martin Hjortshøj tog en time-out og gik i syv mod seksspil. Det gav dog ikke den ønskede effekt for hjemmeholdet, der løb panden mod muren gang på gang, og Team Sydhavsøerne kunne uden problemer køre en sikker syvmålssejr i land.

Udover Lauritz Legér var der også store plusser i bogen til keeper Nicolaj Frejlev samt Alexander Nielsen og Kristian Lund Vukman, der hver scorede fem gange.

Det var den fjerde sejr i træk for Team Sydhavsøerne der avancerer til en delt fjerdeplads i 1. division.

Læs alt om kampen i Folketidendes sportstillæg mandag.

• Kristian Lund Vukman var igen en vigtig brik for Team Sydhavsøerne i sejren på 29-22 over HC Odense. Foto: Jan Knudsen