Ferguson står foran CL-gyser efter 2-2

Manchester United spillede 2-2 mod Benfica, og dermed bliver sidste gruppekamp i CL afgørende for Ferguson.

Manchester United svigtede fælt på Old Trafford i Champions League ved at spille 2-2 mod Benfica, og dermed er det åbent for en lille gyser i den sidste gruppekamp mod Basel.

Der er dødt løb mellem Manchester United, Benfica og Basel før sidste runde i gruppe C, hvor de to første har ni point, mens schweizerne har otte. Basel vandt over Otelul Galati.

Det var en yderst intens affære mellem de to tophold i gruppe C, hvor United spillede uden en skadet Wayne Rooney og med Anders Lindegaard på bænken.

Benfica gik aggressivt til værks, og det kostede en chokstart til Alex Fergusons drenge.

Efter tre minutter driblede Nicolás Gaitán sig igennem højre side og knaldede bolden ind foran mål, hvor Phil Jones ramte den uheldigt og scorede selvmål. 1-0 til Benfica.

Rygterne vil vide, at Ferguson har været yderst interesseret i den unge argentiner Nicolás Gaitán. Midtbanespilleren har dog udtalt, at hans fremtidsplaner ikke inkluderer United.

Efter 29 minutter fik Manchester United skabt balance i en situation, hvor Phil Jones egentlig så ud til at være offside. Dommeren fløjtede imidlertid ikke, og Nanis indlæg blev pandet i nettet af Dimitar Berbatov til 1-1.

Efter et kvarter af anden halvleg lagde Evra en genial aflevering ind bag Benficas forsvar, hvor Darren Fletcher nemt kunne springe frem og bringe United på 2-1.

Men midt i briternes jubel over, at de havde vendt katastrofen til redning, gik det helt galt i de bageste rækker.

Et elendigt udspark af David De Gea satte Benfica direkte i angreb, og endnu engang så Fergusons forsvar skidt ud, denne gang med Rio Ferdinand i en uheldig hovedrolle, og så kunne Aimar bringe Benfica på 2-2.

Manchester United spiller ude mod Basel i den sidste spillerunde i gruppe C. De to hold spillede uafgjort 3-3 hos Manchester i det første opgør.