Flot spansk comeback for Raul

Schalke 04 og Raul spillede tirsdag aften 1-1 på udebane mod Valencia i Champions League, og Raul scorede.

For første gang siden sit sommerskifte væk fra Real Madrid var Raul tirsdag aften tilbage på en spansk fodboldbane. Det var Real Madrid-legenden med sin tyske arbejdsgiver, Schalke 04.

Gensyndet med Spanien blev et ganske fint et for Raul, da angriberen scorede det udlignende 1-1-mål i den første 1/8-finalekamp i Champions League mod Valencia.

Hjemmeholdets føringsmål blev scoret i første halvleg, og pudsigt nok var det også af en anden tidligere Real Madrid-angriber Roberto Soldado, der i sin tid stod i Rauls skygge hos Real Madrid.

Kampen var en underholdende, hektisk og rodet en af slagsen, hvor dårligt forsvarsspil og generelt offensive idéer fra begge hold gjorde, at der hele tiden skete noget.

Begge mandskaber ville bare fremad på banen og afslutte, og Soldados 1-0-mål efter et kvarters spil burde have været suppleret af flere inden pausen. Men især Schalkes hollandske angriber, Klaas-Jan Huntelaar, var uskarp.

Det var Raul til gengæld ikke, da han efter lidt over en times spil modtog en pasning fra holdkammeraten - og landsmanden - Manuel Jurado. Real Madrid-legenden rundede en modstander, og Rauls venstreben er stadig ren klasse, og skuddet kunne Valencia-målmand Vicente Guaita intet stille op over for.