Flot Sydhavs-sejr mod Vejle

Team Sydhavsøerne væk fra bunden af 1. division efter imponerende 31-26-sejr.

Team Sydhavsøerne fortsætter det gode spil og med at levere flotte resultater i håndboldmændenes 1. division. Søndag eftermiddag vandt Sydhavs-banden 31-26 på udebane mod Vejle, der kandiderer til oprykningsspillet til Håndboldligaen.

Det var ellers med bange anelser, Team Sydhavsøerne tog til det østjyske: Store, stærke Jesper Thomns var skadet og ude af stand til at spille. Men hans fravær fik ingen betydning, for substitutten Simon Mortensen spillede en flot første halvleg, hvor han med fire scoringer bidrog til Team Sydhavsøernes 15-13-pause-føring.

I anden halvleg smuldrede forspringet, da hjemmeholdet scorede de første tre mål efter pausen. Men derefter viste målmand Kasper Kolding hvilket stof han er gjort af. I resten af kampen pillede veteran-keeperen totalt pynten af Vejle-skytterne.

Kasper Koldings fremragende målmandsspil havde en positiv afsmittende virkning på holdkammeraterne, som løftede i flok og aldrig gav hjemmeholdet muligheden for at forhindre en smuk, smuk Sydhavs-sejr.

Thomas Jørgensen, Rasmus Pedersen og Anders Larsen delte topscorerværdigheden med hver fem scoringer for Team Sydhavsøerne.

Team Sydhavsøernes næste opgave er Skive i Rødbyhavn Sportshal lørdag 26. februar.

Udførlig reportage fra Team Sydhavsøernes fem måls sejr i Vejle i Folketidende mandag.

• Foto: Kasper Kolding var en af Team Sydhavsøernes store spillere i 31-26-sejren i Vejle. Den rutinerede målmand havde et utal af redninger - i sær i anden halvleg. Foto: Anders Knudsen