Frank Lampard scorer hattrick i ydmygelse

Frank Lampard slog med et hattrick fast, at han er tilbage på toppen, da Chelsea ydmygede Bolton med 5-1.

Frank Lampard har haft en usædvanlig sæsonstart, hvor han ikke - som i tidligere sæsoner - har været sikker på at spille så godt som samtlige minutter hos hverken Chelsea eller på det engelske landshold

Søndag startede han dog inde i Premier League-kampen på udebane mod Bolton. Her slog midtbanespilleren med et hattrick i Chelseas 5-1-sejr fast, at han stadig har masser at byde på.

Med tre scoringer indenfor den første time var Lampard i høj grad medvirkende til, at søndagens kamp aldrig blev bare en smule spændende.

Allerede efter to minutter kom Chelsea således foran. Her forsømte Bolton-forsvaret totalt at dække op ved et Chelsea-hjørnespark, og så kunne Daniel Sturridge nemt heade gæsterne foran.

Kort efter kombinerede Chelsea sig fornemt igennem Boltons organisation, og Frank Lampard kunne afslutte det gode angreb med en 2-0-scoring.

Herefter begyndte et sandt mareridt for Boltons reservemålmand Adam Bogdam, som vikarierede for skadede Jussi Jaaskelainen.

Et kæmpe drop af ungarske Bogdam betød, at Daniel Sturridge på et ellers ufarligt skud kunne kalde sig dobbelt målscorer, og knap to minutter senere var den helt gal igen for Bogdam, som ikke kunne holde et ellers harmløst skud fra David Luiz.

Frank Lampard kunne derfor nemt sparke returbolden i kassen til 4-0, som også var stillingen ved pausen.

I anden halvleg skruede gæsterne ned for tempoet, men Lampard var endnu ikke færdig, og et kvarter efter pausen kunne han med målet til 5-1 fejre sit hattrick. Dermed var Boltons ydmygelse komplet.

Sejren og de tre point betyder, at Chelsea rykker forbi Newcastle, som midlertidig havde sat sig på tredjepladsen i Premier League.

Chelsea har efter syv kampe fortsat tre point op til Manchester United og Manchester City, som har lagt sig i spidsen i det engelske.