Franskmand brillerer Arsenal til tops

Samir Nasri scorede begge Arsenals mål i 2-1-sejr over Fulham i Premier League. Sejren sender holdet til tops.

Samir Nasri scorede to fremragende mål, da Arsenal lørdag snuppede en vigtig sejr på 2-1 hjemme i London mod lokalrivalerne fra Fulham i den engelske Premier League.

Den fodrappe franskmand scorede det første mål efter et kvarters spil, da han modtog bolden i feltet af kantkollegaen Andrey Arshavin.

Og med to hurtige finter plantede han målmand Mark Schwarzer på stregen, inden han smækkede bolden op i det ene målhjørne.

Og i anden halvleg bragte han igen Arsenal - der havde danske Nicklas Bendtner på bænken i hele kampen - på sejrskurs efter Diomansy Kamaras udligning før pausen, da han fik bolden smidt i mål fra en svær vinkel.

Igen modtog Nasri bolden i et tætpakket felt - denne gang fra indskiftede Robin van Persie. Her satte han flere forsvarsspillere på plads - blandt andet med en akrobatisk piruette - inden han scorede til slutresultatet 2-1.

Sejren betyder, at Arsenal lægger pres på Manchester United i toppen af rækken, som holdet nu fører med et enkelt point ned til United.

Chelsea snublede derimod i sin kamp mod Everton, der overraskende klarede 1-1. Chelsea bragte sig ellers foran med 1-0 i første halvlegs døende minutter, da Didier Drogba sikkert scorede på et tvivlsomt straffespark begået mod Nicolas Anelka.

Anelka var i situationen på vej alene igennem, da målmand Tim Howard gik ud for at skærme af. Anelka fik prikket bolden uden om Howard, men i stedet for også at løbe uden om ham, fortsatte han sit løb direkte ind i målmanden, der ellers stod stille.

Der kunne være fløjtet i begge retninger, men det blev altså til straffespark og en føring, der dog blev udlignet i anden halvleg af indskiftede Jermaine Beckford. Chelsea ligger nu to point efter Arsenal.

Den danske landsholdsmålmand Thomas Sørensen sad igen-igen på bænken for Stoke, der fik kæmpet sig til 2-2 ude mod bundklubben Wigan.

Stoke var foran både 1-0 og 2-1 ved Robert Huth og Matthew Etherington, men Wigans Tom Cleverley fik udlignet til slutstillingen 2-2.