Frustreret Real Madrid skuffer hjemme i målløs affære

Real Madrid-spillerne var flere gange tydeligt frustrerede over det hårdt spillende Rayo Vallecano-hold. Foto: Manu Fernandez/Ritzau Scanpix
Real Madrid spillede skuffende 0-0 søndag aften på hjemmebane i lokalopgøret mod Rayo Vallecano.

Real Madrid var søndag presset til sejr for at kunne generobre førstepladsen i den spanske La Liga fra Girona, der tidligere i runden med en sejr havde overtaget duksepladsen.

Hovedstadsklubben levede dog ikke op til presset søndag aften, da holdet spillede 0-0 på Santiago Bernabeu i lokalopgøret mod et hårdt kæmpende Rayo Vallecano-mandskab.

Med det ene point indtager Real Madrid andenpladsen to point bag Girona og to point foran rivalen FC Barcelona.

Rayo Vallecano fortsatte med det uafgjorte resultat den gode periode, og det seneste nederlag til Madrid-klubben er helt tilbage begyndelsen af september.

Hjemmeholdet var ellers tæt på at få en perfekt start søndag aften, da Federico Valverde erobrede bolden og fik en friløber efter få minutter, men midtbanespilleren brændte den store chance.

Den chance skulle vise sig at blive den største til hjemmeholdet i opgøret, hvor Rayo Vallecano leverede en hårdt kæmpende præstation.

Gæsterne stod godt defensivt og havde i store perioder ganske fint styr på Real Madrid i første halvleg.

Bysbørnene fra Rayo Vallecano fortsatte den gode indsats ind i anden halvleg, hvor Real Madrid fortsat leverede et skuffende niveau og boldomgangen simpelthen var for langsom.

Generelt var det et opgør, der var præget af hårdt spil og mange dueller.

Gæsterne lykkedes med at slå rytmen ud af kampen, hvilket tydeligt irriterede Real Madrid-spillerne, der fik flere frustrationsadvarsler i løbet af anden halvleg.

Som halvlegen skred frem blev Rayo Vallecano skubbet længere tilbage på banen af et Real Madrid-hold, der pressede på.

Det lykkedes dog ikke for hjemmeholdet at skabe de store muligheder mod et hårdt kæmpende Rayo Vallecano-forsvar, der også i slutminutterne holdt stand.