Fuldt udbytte til Hamburger SV i nordtysk lokalopgør

En sejr luner jo altid, men når den falder i et lokalopgør, er den ekstra sød.

Derfor må de også være meget godt tilfredse i Hamburger SV efter 3-2-sejren hjemme over bundesliganaboerne i nord, Werder Bremen.

Det begyndte ellers ikke for godt, da Assani Lukimya headede gæsterne foran 1-0 allerede efter otte minutters spil.

Heung-Min Son udlignede dog lidt senere og sørgede dermed for, at stillingen var lige ved pausen.

Kampen blev afgjort i de første minutter af anden halvleg, hvor først Dennis Aogo og siden Atrjoms Rudnevs scorede for hjemmeholdet.

For godt nok lukkede Hamburg-målmand Rene Adler modstanderen en lille smule tilbage i kampen, da han lod Sokrates' skud trille ind under sig til stillingen 3-2, men herefter blev der lukket af.

To Bremen-spillere gjorde det heller ikke nemmere for holdkammeraterne, da de blev sendt af banen med hver sin udvisning.

Anfører Clemens Fritz gik for hårdt ned i en tackling og pådrog sig sit andet gule kort i kampen, mens Marko Arnautovic i slutminutterne dummede sig gevaldigt.

Først sendte han en albue i hovedet på en modspiller, og siden foregav han at ville sparke bolden efter dommeren. Det gav to gange gult og marchordre.

Sejren sender Hamburger SV op på niendepladsen i tabellen, og dermed er klubben tilbage i ligaens bedste halvdel.