Genoa forhindrer Milan i at stryge til tops i Serie A

Genoa forpurrede Milans chance for at overtage førstepladsen. Foto: AP/Simone Arveda

Milan kunne overtage førstepladsen i Serie A med en sejr, men holdet tabte klart på udebane til Genoa.

Højt at flyve, dybt at falde.

Lørdag var jublen enorm, da Milan besejrede mesterholdet fra de seneste fem sæsoner i Italien, Juventus, med 1-0. Tirsdag kom Milan ned på jorden, da holdet ellers havde chancen for at overtage førstepladsen i Serie A.

Milan skulle bruge en sejr for at stryge til tops, men tabte med 0-3.

Milan har 19 point for ti kampe, mens Juventus fortsat fører ligaen med 21 point for ni kampe.

Allerede efter ti minutter kom hjemmeholdet i front. Tomas Rincon sendte et behersket indlæg til bageste stolpe, hvor Nikola Ninkovic pandede bolden ind bag Milans 17-årige keeper, Gianluigi Donnarumma, til 1-0.

Milan dominerede spillet i jagten på udligning, men missionen led et knæk ti minutter efter pausen, da Gabriel Paletta fik direkte rødt kort for en vanvittig tackling med begge fødder.

Topholdet gjorde det i det hele taget ikke nemmere for sig selv. Ti minutter før tid scorede Juraj Kucka i eget net til Genoa-føring på 2-0.

Havde han ikke gledet bolden i nettet, havde en Genoa-spiller dog stået klar til at sende bolden ind over stregen.

Kort efter cementerede Leonardo Pavoletti sejren, da han erobrede bolden fra en Milan-spiller og sparkede bolden ind i fjerneste hjørne fra kanten af feltet.

De øvrige tophold i Serie A skal alle i aktion onsdag aften.