GOG taber i Esbjerg efter stolpeskud i sidste sekund

Emil Madsen lavede 11 mål for GOG, der dog rejste tomhændet fra Blue Water Dokken. (Arkivfoto). Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Ribe-Esbjerg fik skovlen under GOG og vandt 34-33 efter en nervepirrende afslutning.

GOG lavede et fint comeback i anden halvleg, men fik ingen point ud af anstrengelserne, da holdet mandag tabte 33-34 til Ribe-Esbjerg i Herreligaen.

Alexander Blonz havde chancen for at udligne i de sidste sekunder, men nordmanden ramte stolpen.

For hjemmeholdet var den svenske keeper Niklas Kraft med 16 redninger den mest afgørende spiller.

Det overraskende sejr betyder, at Ribe-Esbjerg kravler op på fjerdepladsen med 16 point, mens GOG er nummer seks med sine 14 point.

I første halvleg betød kombination af Krafts redninger og et gavmildt GOG-forsvar, at Ribe-Esbjerg opbyggede føringer på fire-fem mål, inden det sluttede 19-15 ved pausen.

GOG kom flyvende ud til anden halvleg, og især målmaskinen Emil Madsen gjorde sit til at lukke hullet og gøre kampen helt jævnbyrdig.

Efter blandt andet seks Madsen-scoringer på 12 minutter, stod den pludselig 26-26.

Men Kraft tog fat igen, og GOG leverede ud over flere udvisninger også tekniske fejl, som bremsede opturen.

Ribe-Esbjerg kom igen foran med fire, og denne gang holdt værterne fast, selv om det til allersidst krævede hjælp fra stolpen.

GOG skal torsdag i aktion igen, når det tyske storhold Magdeburg kommer på besøg i Champions League.

• Herreligaen, håndbold: SønderjyskE - GOG

Øretæver i luften: Kærestestrid endte galt

Festivaltriumf på Lolland: Billetsalget boomer