Håndboldmestre redder sig ud af problemer i Sønderborg

Håndboldherrerne fra Bjerringbro-Silkeborg var bagud med fire mål, men det lykkedes at slå Sønderjyske 28-26.

De regerende mestre fra Bjerringbro-Silkeborg levede et stærkt comeback i søndagens udekamp mod Sønderjyske i landets bedste håndboldrække.

På en forrygende anden halvleg vandt favoritterne med 28-26 i Sønderborg.

Træner Peter Bredsdorff-Larsens BSV-mandskab indtager med sejren en delt førsteplads i ligaen med seks point efter tre spillerunder, mens Sønderjyske blot har et enkelt point i bunden af tabellen.

Efter en jævnbyrdig indledning begyndte værterne fra Sønderjyske at trække fra i de sidste ti minutter af første halvleg. Hjemmeholdet gik fra 12-12 til en pauseføring på 17-13.

BSV-træner Peter Bredsdorff-Larsen fik åbenbart sagt de helt rette ting i pausen, for mesterholdet kom langt bedre ud til anden halvleg.

Efter godt 12 minutter fik gæsterne udlignet til 20-20, og BSV-spillerne fortsatte i samme gear.

Efter en kort stillingskrig lykkedes det BSV at slå et hul på fire mål til 27-23, og så var kampen mere eller mindre afgjort.

Kristian Klitgaard og Nikolaj Markussen spillede hovedrollerne i BSV's offensiv med henholdsvis syv og seks mål for gæsterne.

I bunden af tabellen nappede oprykkerne fra Tønder holdets første sejr, da man på hjemmebane slog Århus Håndbold med 27-25. Århus er fortsat uden point efter tre spillerunder.