Hattrick-Ronaldo og Benzema smadrer Ajax

Real Madrid er en klasse over danskerklubben Ajax Amsterdam. Mindst.

Det blev endnu en gang slået fast onsdag aften i Amsterdam Arena, da Ajax med Christian Poulsen og Christian Eriksen i startopstillingen tabte 1-4 hjemme i Champions League.

Superstjernen Cristiano Ronaldo scorede tre gange for Real Madrid i den ulige kamp, hvor Ajax reelt kun var med i 20 minutter af anden halvleg.

Fem gange inden for de seneste to år er de to klubber tørnet sammen i Champions League-gruppespillet, og alle fem gange har Real Madrid vundet. Målscoren hedder 16-1.

Med nederlaget er Ajax i en skidt position i gruppe D, eftersom holdet er uden point efter to kampe.

Real Madrid har seks point efter to sejre.

Spanierne var fuldstændig dominerende i første halvleg, hvor det mest mærkværdige var, at Real kun scorede en gang.

Angreb efter angreb rullede ned mod det hollandske mål, og især Ronaldo fyrede løs.

Det var da også portugiseren, der bragte Real Madrid foran 1-0 tre minutter før pausen.

Han udnyttede Karim Benzemas gode forarbejde og indlæg, som blev afrettet af Christian Poulsen.

Samme Benzema stod for kampens detalje, da han med en vandret og flyvende helflugter scorede til 2-0 tre minutter inde i anden halvleg.

Efter en lille time havde Ajax kun haft statistrollen, men da Niklas Moisander headede Christian Eriksens lumske hjørnespark i nettet til 1-2, skete der noget.

Pludselig skabte hollænderne chancer, i hvert fald indtil Cristiano Ronaldo 11 minutter før tid smart drejede bolden uden om Ajax-målmanden Kenneth Vermeer.

To minutter senere fuldendte Ronaldo sit hattrick med 4-1-scoringen.

Christian Eriksen var ligesom det øvrige Ajax-hold helt anonym i første halvleg, men den danske landsholdsspiller fik hævet sit niveau en smule i anden halvleg.

Christian Poulsen blev skiftet ud efter 68 minutter, mens Lasse Schöne så ydmygelsen fra Ajax-bænken.