Historisk målslugende Ronaldo er ked af brændte chancer

Cristiano Ronaldo er nu historisk. Foto: /ritzau/AP/Sven Hoppe

Ifølge Real Madrids cheftræner ærgrede Cristiano Ronaldo sig over brændte chancer, selv om han blev historisk.

Cristiano Ronaldo blev historisk, da han onsdag som den første spiller nåede op på 100 mål i europæiske klubturneringer.

Som et tegn på den sult, der har drevet portugiseren så langt, kunne hans cheftræner i Real Madrid, Zinedine Zidane, komme med denne melding efter opgøret:

- Cristiano var glad for sine mål, men ikke helt så glad, fordi han kunne have scoret flere, siger Zidane ifølge uefa.com.

Ronaldo var med sine to mål den store forskel på Bayern München og Real Madrid i Champions League-kvartfinalen, som tyskerne dominerede før pausen, og som gæsterne vendte til 2-1-sejr i anden halvleg.

Forinden havde målscoreren til 1-0, Arturo Vidal, brændt et straffespark, og i anden halvleg dummede også Bayerns Javi Martinez sig med to klodsede gule kort og dermed udvisning.

Tidligere Bayern München-anfører Lothar Matthäus mener, at det brændte straffespark blev afgørende. Men den nuværende, Philipp Lahm, peger på udvisningen.

- Vi havde alt under kontrol i første halvleg, men vi brugte ikke pladsen godt nok. Det røde kort tippede kampen over, siger Lahm.

Den køber Zinedine Zidane dog ikke uden videre.

Blandt andet fordi Real Madrid havde et hovedstød på undersiden af overliggeren i første halvleg, og tyskernes målmand, Manuel Neuer, måtte levere flere store redninger undervejs.

- Selvfølgelig er det lettere at spille 11 mod ti, men vi skal også anerkende, hvor mange redninger Neuer måtte lave, siger Zidane.

Han vil ikke kalde slaget afgjort før returopgøret i Madrid om en lille uge, men smilet kunne han ikke skjule.

Det kan Ronaldo nok heller ikke, når alt kommer til alt.

- Vi har en stor fordel, men det er ikke afgjort endnu. Bayern har et stærkt hold og er stadig med, siger portugiseren.

Han har ifølge uefa.com nu scoret 97 mål i hovedturneringen i Champions League, et mål i Champions League kvalifikationen og to mål i Uefa Super Cuppen.

Han har scoret 82 af sine Champions League-mål i 84 Champions League-kampe for Real Madrid.

Dertil kommer så i alt 16 for Manchester United.

Portugiseren har nået den utrolig høst på ti år.