Højbjergs Bayern besejrer Hjulmands klub i sidste minut

Arjen Robben afgjorde kampen mod Kasper Hjulmands Mainz, der er uden sejr i ni kampe i træk i Bundesligaen.

Det blev en sur aften for den danske træner Kasper Hjulmand, da hans klub, Mainz, fredag aften tabte 1-2 hjemme til Bayern München i Bundesligaen.

Et halvt minut før udløbet af de 90 minutter scorede hollænderen Arjen Robben til slutresultatet, så Bayern München hentede sin ottende sejr i træk i ligaen.

Bayern München, der havde Pierre-Emile Højbjerg med i hele kampen, topper den tyske fodboldliga med 45 point for 17 kampe. Wolfsburg på andenpladsen har 31 point for 16 kampe.

Mainz har ikke vundet i de seneste ni kampe i Bundesligaen, og klubben er nummer 11 med 18 point for 17 kampe.

Dermed må Kasper Hjulmand gå på juleferie med en skidt fornemmelse.

Mainz havde ellers det ene point inden for rækkevidde mod Bayern München, der for første gang i to måneder havde 19-årige Pierre-Emile Højbjerg med i startopstillingen til en kamp i Bundesligaen.

Den danske landsholdsspiller gjorde en glimrende figur.

Elkin Soto bragte hjemmeholdet foran efter 22 minutter, da han mødte en tværpasning og sendte bolden mellem benene på verdens bedste målmand, Bayern Münchens Manuel Neuer.

Føringen holdt dog kun i to minutter, for så udlignede Bastian Schweinsteiger på et smukt frispark, der gik i mål via den ene stolpe.

Bayern München er kendt for at score mange mål sidst i kampene, og det skete også mod Mainz, og som så ofte før var hollandske Arjen Robben skarpretteren.

Mestrene går dermed ubesejret gennem efteråret i Bundesligaen.

Gerts vanvittige løbe-projekt: - Jeg var helt ristet og forvirret

Claus Jensen rørt efter sejr: - Spillerne fortjener det så meget