Horsens straffer Brøndby for pindsvinebold

AC Horsens leverede et fremragende comeback, da træner Johnny Mølbys mandskab søndag fik 2-2 på Brøndby Stadion i Superligaen.

Martin Spelmann og Alexander Juel Andersen sørgede med en scoring hver for, at gæsterne fik udlignet, efter at Mike Jensen og Jens Stryger Larsen havde bragt Brøndby foran med 2-0.

Brøndby fik som fortjent, for det fallerede storhold ville intet foran hjemmepublikummet.

Først 10 minutter efter pausen skete der noget i modstandernes straffesparkfelt, da Simon Makienok Christoffersen blev holdt nede af gæsternes Morten Rasmussen. Og så kunne Mike Jensen bringe Brøndby foran med 1-0 fra 11-meter-pletten.

Kort efter øgede Jens Stryger Larsen til 2-0, da han dirigerede et indlæg fra Makienok over målstregen. Stryger Larsen måtte kort efter udgå, da han blev skadet under jubelscenerne.

Brøndby-føringen kom ud af nærmest ingenting, for værterne gik ind til kampen med en ultradefensiv strategi.

Det var tydeligt, at Brøndby-træner Auri Skarbalius ikke ville se Horsens komme foran, og derfor stod hjemmeholdet langt tilbage på banen.

Der blev stort set ikke skabt noget, og det var gabende kedeligt at være tilskuer på Brøndby Stadion, hvor kun 9159 tilskuere var mødt frem.

Gæsterne fra Horsens var bedre på bolden, men havde svært ved at trænge igennem den blå-gule mur, der var tæt på at spolere kampen.

Selv om Brøndby stod langt tilbage på banen, så var værternes defensiv på ingen måde fejlfri. Midtvejs i anden halvleg begik anfører Clarence Goodson et klodset straffespark på gæsternes Jude Nworuh, og så kunne Martin Spelmann reducere til 1-2.

Brøndby-forsvaret var også rystende usikkert, da Alexander Juel Andersen fem minutter før slutfløjt blev prikket fri foran værternes mål og bankede bolden ind bag målmand Michael Tørnes til 2-2.

Brøndby har med det uafgjorte resultat syv point på Superligaens 10.-plads, mens AC Horsens har 12 point på femtepladsen.