Indskiftet Lampard redder Manchester City

For anden kamp i træk var Manchester City foran 2-0, inden modstanderen kom på 2-2. Men det endte med sejr.

Manchester City er godt kørende for tiden i Premier League med nu 11 kampe i træk uden nederlag efter torsdagens 3-2-hjemmesejr over Sunderland.

For mesterholdet var sejren yderst vigtig efter det pinlige pointtab før nytår, hvor Manchester City trods en 2-0-føring hjemme kun fik 2-2 mod oprykkerne fra Burnley.

Noget lignende lurede torsdag, da Jack Rodwell og Adam Johnson - begge med en fortid i Manchester City - i anden halvleg scorede et mål hver, så værterne igen var gået fra 2-0 til 2-2.

Men heldigvis for Manchester City viste 36-årige Frank Lampard igen sit værd, da han som indskifter blev matchvinder.

Lampard, der netop har meddelt, at han fortsætter i klubben sæsonen ud, kom ind med 20 minutter igen. Tre minutter senere headede han 3-2-målet ind.

Alle fem mål i opgøret faldt efter pausen. Yaya Touré og Stevan Jovetic havde bragt værterne foran 2-0.

I Liverpool førte hjemmeholdet 2-0 takket være to mål på straffespark af anfører Steven Gerrard, men alligevel fik vicemestrene blot 2-2 mod bundproppen Leicester.

Oprykkerne fra Leicester, der fortsat er uden en skadet Kasper Schmeichel i målet, scorede to mål på tre minutter i anden halvleg, og Liverpool formåede ikke at vende kampen i de sidste 30 minutter.

Hos Aston Villa spillede den danske forsvarsspiller Jores Okore hele kampen, da Birmingham-klubben på hjemmebane spillede 0-0 mod Crystal Palace.