Intern fnidder ryster ikke Real Madrid

Rygter om intern ballade rystede ikke Real Madrid, som søndag vandt 4-1 over Athletic Bilbao.

Real Madrid er igen fem point foran ærkerivalen FC Barcelona i toppen af Primera Division efter søndagens sene 4-1-hjemmesejr over Athletic Bilbao. Cristiano Ronaldo scorede til 2-1 og 3-1 på to straffespark.

Men selve kampen eller sejren var ikke den store historie om Real Madrid på dagen. Avisen Marcas historie om, at der er heftig intern ballade mellem træner José Mourinho og nogle af stjernerne, var et stort tema inden opgøret.

Efter midtugens 1-2-nederlag hjemme til Barcelona i pokalturneringen har Mourinho ifølge avisen været yderst utilfreds med, at nogle af spillerne med vilje forsøger at underminere ham.

Marca bringer som eksempel følgende snak mellem Mourinho og forsvarsspilleren Sergio Ramos, som ifølge træneren ikke dækkede godt nok op ved Barcelonas 1-1-udligning ved Carles Puyol, der scorede med hovedet:

Ramos: - Vi besluttede os for at ændre vores måde at dække op på.

Mourinho: - Så du forsøger at lege træner nu?

Ramos: - Nej, men nogle gang må du lave om på det i en kamp. Siden du aldrig har båret en trøje som spiller på højeste niveau, ved du ikke noget om, at den slags situationer kan ske.

Uvenner eller ej, så var Ramos dog at finde i startopstillingen mod Athletic Bilbao. Her kunne Ramos se Fernando Llorente bringe gæsterne foran, men pausestillingen var 1-1, da Marcelo udlignede for værterne.

I anden halvleg var Cristiano Ronaldo så sikkerheden selv på to straffespark, og indskiftede José Callejón gjorde det i slutfasen til 4-1.

På onsdag gælder det så returopgøret i pokalturneringen mod FC Barcelona, som tidligere søndag havde Lionel Messi som hattrick-skytte i 4-1-udesejren over Malaga.