Isens bundprop bryder nederlagsstime mod Herning

Gentofte vandt søndag en meget overraskende 4-3-sejr over Herning i den bedste ishockeyrække.

Otte nederlag i træk var den tunge bagage, som ishockeyspillerne fra Unibet Stars Gentofte havde med på isen til søndagens møde med Metalligaens nummer to, Blue Fox Herning.

Alligevel lykkedes det træner Karsten Arvidsens Gentofte-tropper at hente en meget overraskende overtidssejr på 4-3 over den mangedobbelte mesterklub.

I en søvnig kulisse med kun godt 300 tilskuere førte storfavoritterne ellers med 3-1 i tredje periode, men selv om det er blevet til en række store nederlag på det seneste, viste nordkøbenhavnerne høj moral og fik på imponerende facon vendt slaget.

Først reducerede Rasmus Brendstrup i powerplay, og fem minutter før slutfløjtet udlignede Mads Linke til 3-3.

Så måtte de to hold i forlænget spilletid, og her sørgede Gentoftes finske profil Tuomas Muhonen for den overraskende hjemmesejr med et mål efter knap fire minutters spil.

Trods nederlaget er Gentofte fortsat nummer 10 og sidst i Metalligaen med 18 point for 28 kampe. Der er syv point op til nummer næstsidst, Herlev.

Herning er rækkens nummer to efter førende Odense.

• Gentoftes Tuomas Muhonen, udenfor billedet, har scoret til 4-2 i overtiden i Genofte og Herning må tage hjem med et uventet nederlag. Foto: Jan Korsgaard/DIU/POLFOTO