Ishockey: Esbjerg bliver sablet ned af Aalborgs pirater

Sidste sæsons sølvvinder fra Esbjerg blev ydmyget 1-6 på isen tirsdag aften i Aalborg.

Bundholdet Aalborg Pirates vandt tirsdag aften for blot anden gang i sæsonens ni kampe, men det gjorde nordjyderne til gengæld med manér.

Foran eget publikum bankede Aalborg gæsterne fra Esbjerg Energy med hele 6-1.

Sidste sæsons DM-finalister kom i store problemer fra kampens start, og Aalborg førte med 2-0 efter første periode.

Først seks minutter inde i tredje periode lykkedes det for Esbjerg at komme på måltavlen, men der var tale om en beskeden reducering til 1-5 i en for længst afgjort kamp.

Forwarden Christopher Frederiksen var Aalborgs farligste spiller med to mål.

Også Herning skuffede tirsdag aften med et 1-2-nederlag på hjemmebane til Gentofte. Dermed indtager Herning blot ottendepladsen i ligaen efter ni kampe, mens Gentofte er nummer fem.

I toppen af rækken halede Frederikshavn lidt ind på Sønderjyske ved at slå Rungsted med 5-2. Stillingen var ellers 2-2 frem til fire minutter før tid, men så gik Frederikshavn målamok og sikrede sejren.

Det københavnske forstadsopgør mellem Rødovre og Herlev faldt ud til hjemmeholdet Rødovres fordel efter et flot comeback i tredje periode.

Herlev førte med 2-0 inden kampens sidste 20 minutter, men så vendte kampen på hovedet.

I løbet af otte minutter havde Rødovre bragt sig i front, og med knap halvandet minut tilbage blev kampen afgjort med målet til slutresultatet 4-2.