Janssen-hattrick sender Esbjerg mod bronze

Tim Janssen var dagens mand med tre scoringer, da Esbjerg ydmygede Silkeborg 4-0 på hjemmebane og tog et stort skridt mod bronzemedaljer i SAS Ligaen.

Esbjerg marcherer mod bronze i SAS Ligaen. Torsdag aften satte træner Ove Pedersens tropper sig solidt til rette på tredjepladsen efter en sikker 4-0-sejr hjemme over et rystet Silkeborg-hold, der tabte sin sjette ligakamp i træk.

Esbjergs topscorer, Tim Janssen, blev den store helt med et hattrick, mens udeholdets forsvar mest markerede sig med håbløse markeringer på indlæg.

Hjemmeholdet fik en fantastisk begyndelse efter blot fem minutter af kampen. Et indlæg fra venstre side af Jeppe Mehl blev headet i nettet af Tim Janssen til 1-0.

10 minutter senere gentog scenariet sig, bare fra modsatte side. Peter Nymann leverede et prægtigt indlæg, og Janssen headede igen diagonalt bolden ind i netmaskerne til stor jubel for Esbjerg-bænken.

Til gengæld må Silkeborg-træner Troels Bech have undret sig over, hvorfor ingen af hans spillere var i nærheden af at markere Tim Janssen i begge situationer.

Silkeborg havde ikke mange chancer i første halvleg, men kort før pausen headede Jesper Bech tæt forbi mål efter et oplæg fra Christopher Poulsen.

Kort inde i anden halvleg trak gæsternes Martin Svensson sig flot fri, men hans afslutning var så svag, at Esbjerg-målmand Lars Winde ikke behøvede at anstrenge sig det mindste for at få fat i bolden.

Scenen blev igen overtaget af Tim Janssen, som fuldendte sit hattrick ved flot at sparke et indlæg i nettet, uden at en Silkeborg-spiller var at se i meters omkreds. Festen blev afsluttet af Jeppe Mehl efter samme opskrift som de foregående mål.

Silkeborg-holdet, som har lukket 20 mål ind undervejs mod de seks liganederlag på stribe, er fortsat ikke helt sikre på at forblive i SAS Ligaen.