Krohn-Dehli skurk i Celta Vigos pokalexit

Den danske landsholdspiller Michael Krohn-Dehli havde en skidt aften for Celta Vigo, som røg ud af den spanske pokalturnering med et samlet 1-4-nederlag i fjerde runde til Athletic Bilbao.

Celta havde vundet den første kamp 1-0, men i returopgøret torsdag aften tabte holdet med hele 0-4 efter en meget skidt præstation.

Krohn-Dehli satte nedturen i gang efter 20 minutter, da han tabte bolden på egen banehalvdel, og kort efter havde Bilbaos Iker Muniain scoret til 1-0 på et flot langskud.

Markel Susaeta Laskurain fordoblede føringen efter et indlæg fra venstre side kort inden pausen, og så var Celta pisket til at score et mål for at gå videre.

Den mission blev vanskeliggjort, da Celta syv minutter inde i anden halvleg blev ramt af et rødt kort til Novegil Hugo Mallo, som modtog sit andet gule kort i kampen.

Det første gule kort fik Mallo i øvrigt, fordi han lavede et professionelt frispark, efter at Krohn-Dehli havde smidt bolden væk.

Krohn-Dehli var blevet placeret på den centrale midtbane, men den plads så ikke ud til at passe ham specielt godt. Dertil var der for mange fejlafleveringer. Krohn-Dehli blev skiftet ud efter 73 minutter.

I slutningen af anden halvleg cementerede Iker Muniain og Aritz Aduriz sejren til Bilbao med scoringer til 3-0 og 4-0 efter 80 og 86 minutter.

Også Espanyol, Valencia og Rayo Vallecano gik torsdag aften samlet videre til 1/8-finalerne i den spanske pokalturnering, hvor også FC Barcelona og Real Madrid stadig er med.