Legende let sejr

Nicolai Jessen (tv) scorede til 2-0 for Nykøbing FC kort før pausen i det ensidige opgør mod Søllerød-Vedbæk. Foto: Anders Knudsen

Nykøbing FC havde chancer til tocifret sejr over Søllerød-Vedbæk men nøjedes med 4-0 i Enelco Arena.

Nykøbing FC fortsætter sejrsgangen i 2. division øst. Søndag eftermiddag vandt "bjørnebanden" den fjerde sejr i træk og den syvende i otte kampe, da bundholdet og nedrykningsdømte Søllerød-Vedbæk blev udraderet 4-0.

Lars Pleidrup åbnede for målkontoen efter en lille halv time, og inden pausen øgede Nicolai Jessen til 2-0.

Straks i anden halvleg - efter 21 sekunder! - bankede Nicky Bertelsen bolden i kassen på et herligt langskud fra godt 25 meter, inden anfører Mathias Olsen slog 4-0 sejren fast et par minutter før tid.

Det var spil til et mål i næsten samtlige 90 minutter, og udover målene havde værterne også fire forsøg på overliggeren og opstanderen.

Med sejren avancerer Nykøbing FC til femtepladsen. Direkte nedrykning er ikke længere matematisk muligt, og med 11 point til play off-pladsen kan man også udelukke disse opgør, efter den ordinære sæson slutter.

Læs mere om det ensidige opgør i Folketidendes sportstillæg mandag.