Lionel Messi og co. skyder Huesca i sænk

Lionel Messi og Luis Suarez scorede begge gange, da FC Barcelona søndag nedsablede oprykkeren SD Huesca på Camp Nou. Foto: Lluis Gene/Ritzau Scanpix

To mål af Lionel Messi medvirkede til, at FC Barcelona hjemme vandt hele 8-2 over Huesca søndag.

SD Huesca hentede i ugens løb keeper Aleksandar Jovanovic i danske AGF, og noget tyder på, at klubben akut har brug for en målmand.

Søndag måtte oprykkeren sande, at det går stærkt i den bedste række i Spanien, da FC Barcelona skød Huesca fuldstændig i sænk.

Barcelona vandt kampen i Primera Division med hele 8-2, og dermed spillede Barcelona sig på førstepladsen med ni point for tre kampe og en bedre målscore end Real Madrid.

Det hele så ellers anderledes ud efter kun tre minutter, da Cucho bragte gæsterne foran 1-0.

I det 16. minut sørgede Lionel Messi dog for 1-1, da den argentinske superstjerne snoede sig igennem Huescas defensiv og hamrede bolden i mål.

Et selvmål af Jorge Pulido bragte Barcelona foran 2-1, og Luis Suarez troede nok, han havde lukket første halvleg med sin scoring til 3-1.

Gæsternes Alex Gallar fik dog reduceret til 2-3, og dermed kunne Huesca gå til pause med drømmen om en god præstation intakt.

Det hele smuldrede dog efter pausen, da Ousmane Dembélé, Ivan Rakitic og Messi efter en time havde gjort det til 6-2.

I slutfasen sørgede Jordi Alba for 7-2, inden Suarez lukkede opgøret med sin anden scoring og slutresultatet 8-2.

Tidligere søndag vandt Alaves hjemme 2-1 over Espanyol, mens Levante trods et rødt kort klarede 2-2 hjemme mod Valencia, der havde danske Daniel Wass med i hele opgøret.

Den danske landsholdsanfører, Simon Kjær, startede inde for Sevilla og blev skiftet ud kort før tid, da klubben tabte lokalbraget mod Real Betis 0-1.

Kjær blev undervejs i kampen præsenteret for et gult kort, mens holdkammeraten Roque Mesa modtog to advarsler og dermed rødt kort i nederlaget.