Målmand gør forskellen for Chelsea mod PSG i testkamp

Chelseas Thibaut Courtois reddede to straffespark og scorede selv på et, da Chelsea vandt testkamp over PSG.

Chelseas belgiske fodboldmålmand Thibaut Courtois blev den store helt, da Chelsea natten til søndag vandt en testkamp over Paris Saint-Germain på Bank of America Stadium i Charlotte i staten North Carolina i USA.

Den ordinære kamp sluttede 1-1, men Chelsea vandt efter straffesparkskonkurrence. Thibaut Courtois reddede forsøg fra Jean-Christophe Bahebeck og Thiago Silva, og så sparkede han selv bolden op i det ene målhjørne og sørgede for sejr til Chelsea.

For de engelske mestre var sejren et moralsk boost efter nederlag på 2-4 til New York City Red Bulls tidligere på ugen.

Mere end 61.000 tilskuere så en hektisk indledning på testkampen. Diego Costa og PSG-forsvareren Serge Aurier satte scenen med en drabelig løbeduel allerede i kampens første minut, og senere i første halvleg så det ud som om, Zlatan Ibrahimovic slog John Terry i hovedet.

Ingen af spillerne fik dog advarsler i situationerne.

Zlatan Ibrahimovic bragte PSG foran 1-0 efter godt og vel en halv times spil. Teenageren Jean-Kevin Augustin ramte stolpen, og riposten røg ud til den udækkede svensker.

Moses udlignede for Chelsea midt i anden halvleg, og uden flere scoringer røg kampen i straffesparkskonkurrence.

Chelsea møder FC Barcelona i Washington på tirsdag, mens Paris Saint-Germain skal møde Manchester United på Soldier Field i Chicago på onsdag.