Manchester City lider sensationelt pointtab

Manchester City led onsdag aften et sensationelt pointtab i Premier League. På hjemmebane var holdet storfavorit mod Sunderland, men holdet måtte nøjes med 2-2.

Dermed får Manchester City meget svært ved at vinde mesterskabet. Holdet er nu seks point efter topholdet Liverpool, der dog har spillet en kamp mere.

Manchester City fik ellers en fremragende start på kampen. Allerede efter tre minutter sørgede Fernandinho for 1-0 til hjemmeholdet, og så var der lagt op til en målfest.

Men Manchester City er ikke på toppen i denne periode. Holdet formåede ikke at bruge scoringen som afsæt til en stor kamp.

Omvendt holdt Sunderland fast i sin optimisme trods den håbløse situation som agterlanterne i Premier League.

Manchester City havde da muligheder undervejs, men lagde aldrig noget tungt pres på modstanderen, der dermed holdt sig inde i kampen.

Og så skete det 12 minutter før tid. Sunderland gennemførte et flot angreb, og Connor Wickham kunne afslutte inde foran mål til 1-1-udligning.

Så havde City pludselig travlt. Holdet pressede for at score, men det gav plads til Sunderland. Efter et kontraangreb slog Connor Wickham til igen med målet til 2-1 syv minutter før tid.

City fortsatte sit pres, og to minutter før tid udlignede Samir Nasri til 2-2 efter lidt af et målmandsdrop. Men mere blev det ikke til.

Nu topper Liverpool Premier League med 77 point foran Chelsea med 75 point begge for 34 kampe. Manchester City har 71 point for 33 kampe.

I onsdagens anden kamp led Everton også et overraskende nederlag på 2-3 hjemme mod Crystal Palace.

Dermed tabte Everton et vitalt skridt i kampen om fjerdepladsen, der giver adgang til Champions League. Den plads beholder Arsenal nu med 67 point, mens Everton har 66. Begge mangler at spille fire kampe.