Manchester United bryder måltørke i snæver sejr

Marouane Fellaini blev matchvinder for Manchester United, der slog Crystal Palace med 2-1.

Manchester United holder liv i et spinkelt håb om at tage medaljer i denne sæson, da klubben lørdag både vandt og scorede for første gang i fire Premier League-kampe.

Crystal Palace blev slået med 2-1 på Selhurst Park, efter at Juan Mata og Marouane Fellaini scorede på hver sin side af pausen. I mellemtiden reddede David De Gea flot sit hold fra at komme bagud.

Dermed har Manchester United inden klubbens sidste to ligakampe to point op til Manchester City og Arsenal på anden- og tredjepladsen, som dog har spillet henholdsvis en og to kampe færre end United.

Det så lyst ud for Manchester United efter første halvleg, hvor Juan Mata havde bragt gæsterne foran 1-0 efter et velplaceret straffespark, men det blev ændret straks efter pausen.

For at vende et truende nederlag valgte Crystal Palace-manager Alan Pardew at indskifte offensivspilleren Jason Puncheon, og den taktiske fidus gav liv til kampen og mål til Palace.

10 minutter inde i anden halvleg var det nemlig Puncheon, der indtog en midlertidig helterolle på Selhurst Park, da hans frispark akkurat snittede Danny Blind i United-muren og snød David De Gea i målet.

Havde det ikke været for en velspillende David De Gea i målet kunne det såmænd være gået helt galt for Manchester United, men 20 minutter før tid diskede målmanden op med en klasseparade på Glenn Murrays frie chance foran mål.

Og mens der var en toppræstation i målet i den ene ende, var det en stor målmandsfejl, der afgjorde kampen i den anden ende.

Julian Speroni gik helt skævt ud til et indlæg fra Ashley Young, og så var det en smal sag for Marouane Fellaini at heade sejrsmålet i nettet efter 77 minutter.

Crystal Palace ligger nummer 12 i Premier League.

Øretæver i luften: Kærestestrid endte galt

Festivaltriumf på Lolland: Billetsalget boomer