Manchester United udspiller Tottenham

Manchester United kørte hen over Tottenham i anden halvleg og vandt 3-0 på Old Trafford.

Manchester United er i dén grad klar til at gå målrettet efter klubbens 20. engelske fodboldmesterskab.

Det beviste de forsvarende mestre mandag aften, da Manchester United vandt 3-0 hjemme over Tottenham efter en meget overbevisende anden halvleg.

Målene blev scoret af Danny Welbeck, Anderson og Wayne Rooney, og med maksimumpoint og en målscore på 5-1 er Manchester United på andenpladsen i Premier League efter to runder.

Manchester City er nummer et i kraft af en bedre målscore.

Tottenham har kun spillet en kamp, eftersom klubbens planlagte hjemmekamp i sidste weekend mod Everton blev udsat på grund af urolighederne i London.

Manchester United måtte undvære de skadede midterforsvarere Nemanja Vidic og Rio Ferdinand, som blev erstattet af Jonny Evans og Phil Jones.

Den spanske målmand David De Gea, som holder danske Anders Lindegaard på reservebænken, viste lidt indledende usikkerhed, men spillede sig op i løbet af første halvleg.

Hans dobbelt så gamle kollega, 40-årige Brad Friedel, stod en rigtig god kamp i sin Premier League-debut for Tottenham, selvom han tre gange måtte hente bolden ud af nettet.

Den amerikanske målmand, som tilbage i 1990'erne optrådte kortvarigt for Brøndby, leverede flere gode redninger i opgøret, men han var prisgivet, da Manchester United rullede sin angrebsmaskine ud.

Efter en god Tottenham-indledning på anden halvleg gik det helt galt for gæsterne, da Danny Welbeck flot headede Tom Cleverleys lige så flotte aflevering i nettet til 1-0.

Det unge Manchester United-hold fortsatte det offensive spil, og 2-0-målet var en ren perle.

Anderson fandt Danny Welbeck, som med hælen dirigerede bolden tilbage til den fremstormende Anderson, der udplacerede Brad Friedel.

Tre minutter før tid kom også Wayne Rooney på scoringstavlen med et hovedstød.

David De Gea fik sit første clean sheet for Manchester United, hvilket blandt andet blev overværet af hans forgænger, hollænderen Edwin van der Sar, som var blandt tilskuerne på Old Trafford i Manchester.

De Gea var dog tæt på at koste et mål, da han ikke fik grebet godt nok ind ved et indlæg, og returbolden hamrede Tottenhams Jermain Defoe på stolpen.