Manchester United vinder og holder liv i top-4-kamp

Marcus Rashford gjorde det til 1-0 i sejren ude over Crystal Palace, og Manchester United kunne rejse hjem med alle tre point. Foto: Justin Setterfield/Reuters

Manchester United besejrer Crystal Palace 2-0 og puster til ilden i kampen om Champions League-pladserne.

Manchester United vandt på udebane over Crystal Palace og holder trit med Chelsea og Leicester i kampen om Champions League-pladserne i Premier League.

Det endte 2-0 til Manchester United, og gæsterne kan dermed tage tre tiltrængte point med hjem nordpå.

Med 62 point ligger klubben på femtepladsen bag Leicester, der ligeledes har 62 point.

Leicester, som tidligere torsdag vandt 2-0 hjemme over Sheffield United, ligger på fjerdepladsen med en bedre målforskel.

Over begge hold på en tredjeplads ligger Chelsea med 63 point.

Med kun to spillerunder tilbage i denne sæsons Premier League spidser det altså til for de tre hold, der alle går efter at slutte i top-4, som vil udløse billetter til næste sæsons Champions League.

Crystal Palace startede bedst i en åben kamp, men det var gæsterne fra Manchester, der ramte plet først.

Bruno Fernandes fandt Marcus Rashford i feltet, hvorefter den 22-årige englænder snød to Crystal Palace-forsvarsspillere og roligt kunne placere bolden til venstre for Vicente Guaita inde i målet.

Ti minutter inde i anden halvleg fik Crystal Palaces Jordan Ayew prikket bolden i nettet, men marginalerne var på Manchester Uniteds side, da VAR vurderede, at ghaneseren var offside med en lang tånegl.

I stedet lukkede United senere kampen med endnu et mål.

I det 78. minut fik Marcus Rashford kombineret flot med Anthony Martial, der sendte en hård afslutning i nettet og gjorde det til 2-0 til gæsterne.

Selv om begge hold fik chancer mod slutningen af kampen, og dommeren lagde 11 minutter ekstra til kampen, blev det aldrig farligt for gæsterne, der kunne køre 2-0-sejren i hus.

Manchester United gæster Leicester i klubbens sidste kamp i Premier League i denne sæson. Den kamp kan meget vel blive et opgør om en plads i næste sæsons udgave af Champions League.