Messi holder legestue i drilske Malaga

FC Barcelona holder presset på Real Madrid med 4-1-sejr over hjemmestærke Malaga. Lionel Messi med hattrick.

Lionel Messi rundede sæsonmål nummer 20 i Primera Division, og argentineren scorede også nummer 21 og 22 søndag aften, da han sammen med FC Barcelona søndag aften vandt 4-1 ude over Malaga.

Overraskende er en sejr til det spanske mesterhold sjældent, men lige præcis lidt svingende resultater på fremmed græs er skyld i, at Barcelona i denne sæson halter lidt efter Real Madrid førerhold.

Læg dertil, at Malaga inden Barcelona-mødet kun havde tabt én kamp på hjemmebane hidtil - til Real Madrid - og så var det en drilsk opgave for Barcelona.

Til at begynde med havde værterne faktisk også chancerne til at komme foran, men Barcelona-målmand Victor Valdés, til tider med tv-redninger, sørgede for, at gæsterne ikke kom bagud.

De missede chancer kostede efter lidt over en halv times tid, da Messi noget atypisk med hovedet bragte udeholdet foran 1-0.

Malaga blev knækket hurtigt efter pausen, da Alexis Sánchez og Messi inden for de første fem minutter nettede til 2-0 og 3-0.

Messi fik sit hattrick i slutfasen, da han scorede til 4-0, og angriberen havde desuden et frispark på underkanten af overliggeren samt flere muligheder for flere mål.

For Malaga, der op til sæsonen satsede stort med indkøb af for eksempel Ruud van Nistelrooy, Santi Carzola og Martín Demichelis, var kampen endnu et eksempel på, at der er langt op til de aller bedste hold i Spanien.

Malaga fik reduceret til sidst, men det skjulte ikke ydmygelsen, og Malaga er det, som tabellen også siger: Et midterhold.

Sejren til Barcelona betyder, at der stadig er pres på Real Madrids førerhold, som senere søndag aften får besøg af Athletic Bilbao. To point er Real Madrid foran sin ærkerival inden den kamp.