Messi og Ronaldo deler æren i straffedrama

Real Madrid og Barcelona spiller 1-1 i El Clásico, og dermed tager Barcelona endnu et skridt mod mesterskabet.

Der blev begået tre straffespark, men kun de to blev dømt, og så fik Barcelona og Real Madrid hver et mål - og et point.

Med mål af de to holds hovedprofiler Lionel Messi og Cristiano Ronaldo - begge sat ind på straffespark - fik alle supportere noget at fejre i det spanske topopgør.

Men Barcelona forlader den spanske hovedstad med de største smil på læberne.

Real Madrid skulle have en sejr for at holde fast i den spinkle drøm om at hente Barcelona, som fører Primera Division med otte point.

Som ofte før var det FC Barcelona, der flyttede bolden rundt og Real Madrid, der lurede på kontra.

Men selvom begge hold spillede sig frem til chancer, blev kampen afgjort på dødbolde. Den første var efter 51 minutter, da Lionel Messi udnyttede et straffespark begået mod David Villa.

På det tidspunkt var Barcelona allerede blevet snydt for et straffe, da dommeren i første halvleg overså, hvordan Real Madrids målmand Iker Casillas klart fældede den fremstormende Barcelona-angriber David Villa.

Casillas tacklede Barcelona-angriberen med hænderne, men i stedet for at tildele udeholdet et straffespark, fik forsvarsspilleren Gerard Pique et gult kort for at brokke sig.

I anden halvleg fløjtede dommeren dog korrekt og pegede på pletten, da Albiol brugte hænder til både at styre bolden og David Villa. Real Madrid-forsvarsspilleren fik efterfølgende det røde kort.

Sparket eksekverede Lionel Messi med en nærmest tilbagelænet ro, og så stod det 1-0 til Barcelona.

Men efter et vedholdende pres og flere chancer fik Cristiano Ronaldo lov at vise, at han også kan sparke bolden i kassen fra straffepletten: 1-1.

Sidst de to hold mødtes i Primera Division vandt Barcelona 5-0.