Messi redder Barcelona i baskisk vandkamp

Real Madrid fik en lille gave, da ærkerivalerne fra Barcelona kun fik uafgjort 2-2 ude mod Athletic Bilbao.

Det hører til sjældenhederne, at Barcelona taber point i den spanske liga, men søndag aften formåede Athletic Bilbao hjemme at spille 2-2 med forsvarende mestre.

Det kunne endda have gået helt galt for Barcelona, for da de 90 minutter var spillet, stod der 2-1 til baskerne. Kun en håbløs forsvarsfejl gjorde, at Lionel Messi fik lov at udligne til 2-2 i tillægstiden.

Forinden var Athletic Bilbao kommet foran 1-0, men den føring blev hurtigt udlignet af Cesc Fabregas. Efter pausen kom baskerne igen foran, og denne gang så det ud til, at holdet ville holde fast og tildele Barcelona holdets første nederlag i sæsonen.

Men dybt inde i tillægstiden dukkede lille Messi altså op og bugserede bolden i mål.

Kampen blev i det hele taget en underlig affære, hvor det ikke altid var lige nemt at spille fodbold på grund af et massivt regnskyl.

Alt det er man nok ligeglad med i Real Madrid, hvor Jose Mourinhos mandskab tidligere søndag vandt hele 7-1 over Osasuna.

Barcelonas uafgjorte resultat betyder, at Real Madrid øger afstanden til ærkerivalerne i toppen af Primera Division.

Real Madrid har nu tre point ned til Barcelona på andenpladsen.

De to klubber mødes om en måneds tid i Madrid, hvor vi får sæsonens første rigtige fingerpeg om, hvor mesterskabet skal placeres til sommer.