Napoli udnytter Inter-kiks og overtager førstepladsen

Angriberen Mauro Icardi var på pletten for Inter i lørdagens kamp mod Udinese, men det var ikke nok til point. Foto: /ritzau/AP/Antonio Calanni

Napoli gjorde kort proces ude mod Torino, som blev sat til vægs i første halvleg. Inter tabte tidligere.

Inter led lørdag sæsonens første nederlag i Serie A, da holdet overraskende tabte 1-3 til Jens Stryger Larsen og Udinese.

Nederlaget betød, at Napoli kunne overtage førstepladsen med en sejr over Torino lørdag aften, og det var lige nøjagtig, hvad der skete.

Napoli satte Torino på plads med tre mål på en halv time.

I aftenens sene kamp så det længe ud til, at AS Roma ville sætte point til hjemme mod Cagliari.

Stillingen var 0-0 indtil langt inde i overtiden, da Federico Fazio pludselig steg til vejrs og headede romerne på 1-0, som blev kampens resultat.

Dermed nåede Roma på fjerdepladsen op på 38 point ligesom Juventus på tredjepladsen.

I udekampen i Torino headede Kalidou Koulibaly Napoli foran 1-0 efter fire minutter, da han headede et hjørnespark i kassen.

1-0 blev fordoblet til 2-0 af Piotr Zielinski, der skød bolden under den fremstormende Torino-keeper midtvejs i første halvleg. Og i 30. minut lukkede den store stjerne Marek Hamsík kampen med en inderside, der sad helt oppe i krogen.

Med scoringen tangerede Hamsik ifølge goal.com Diego Maradonas rekord for flest scorede mål i klubbens historie med 115 styks i alle turneringer.

Andrea Belotti reducerede for Torino med et fladt hug efter flotte kombinationer i det 64. minut, men det var ikke nok til point.

I Milano blev det overraskende til nederlag for Inter.

Med den danske landsholdsspiller Jens Stryger Larsen i startopstillingen kom gæsterne fra Udinese på 1-0 efter 14 minutter.

Udineses Kevin Lasagne var på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt, da bolden susede fladt ind i hans fødder fra højre side.

Men glæden var særdeles kortvarig for Udinese, for bare halvandet minut senere stod det 1-1. Mauro Icardi overmandede sin direkte modstander og dirigerede bolden i nettet med foden fra kanten af det lille felt.

Efter en times spil vurderede dommeren, at Inters Davide Santon satte hånden ulovligt på bolden og pegede på pletten. Rodrigo De Paul omsatte straffesparket til en scoring.

Inter var millimeter fra en udligning i det 68. minut, da bolden tog overliggeren og sprang ud i feltet.

Målet udeblev, og i stedet slog Udinese til igen med 13 minutter tilbage.

Antonin Barak satte foden på et kraftfuldt indlæg fra venstre og afgjorde dermed kampen.