Nedtur for Hoffenheim-dansker i overtiden

Jannik Vestergaard var sammen med Hoffenheim på vej mod sejr over Hertha Berlin, der fik udlignet i overtiden.

Hoffenheim med Jannik Vestergaard i midterforsvaret måtte nøjes med 1-1, da Hertha Berlin lørdag var på besøg i Bundesligaen.

Det tegnede ellers lyst for Hoffenheim, da Sejad Salihovic bragte værterne foran med 1-0 efter 20 minutter. Men i overtiden fik Hertha Berlin udlignet med en scoring fra Roman Hubnik.

Selv om gæsterne fra hovedstaden fik udvist en spiller efter en halv time, så blev 19-årige Jannik Vestergaard og Hoffenheim flere gange sat under et stort pres i de sidste 30 minutter.

Det skyldtes, at hans makker i midterforsvaret, Isaac Vorsah, tog hånden til hjælp i straffesparksfeltet og blev udvist. Med 10 spillere på hvert hold var Hertha Berlin det bedste mandskab.

Det var dog først i overtiden, at holdet fik udlignet i forbindelse med et frispark. Til trods for sin højde på næsten to meter måtte Jannik Vestergaard se gæsternes forsvarer Roman Hubnik pande bolden i mål.

Pointtabet betyder, at Hoffenheim fortsat indtager en placering midt i tabellen.

Det samme gør William Kvist og Stuttgart, der tabte med 0-1 på udebane til Wolfsburg.

Bayer Leverkusen kom ud for et uventet hjemmenederlag, da Nürnberg, der hører til i bunden, vandt med 3-0. De regerende mestre fra Borussia Dortmund vandt med 4-1 i Freiburg og indtager andenpladsen.

Schalke 04 kan dog spille sig op på siden af Dortmund, hvis holdet senere lørdag slår Werder Bremen. Bayern München topper Bundesligaen.