Annonce
Sport

NFC klar til påskekamp: Højmark står til startplads mod sin tidligere klub

Asger Højmark-Jensen spillede sin første kamp i NFC-trøjen forrige lørdag, da Nykøbing FC tabte 2-3 til Skive. Foto: Ingrid Riis
Offensiven skal fungere bedre og det skal den nye angriber Asger Højmark-Jensen hjælpe til med.

NYKØBING: Der har manglet noget offensiv pondus hos Nykøbing FC i forårssæsonens tre første kampe, der indtil videre har kastet en sejr og to nederlag af sig. Senest i lørdags på udebane mod FC Roskilde, hvor det ikke lykkedes at komme på måltavlen i en sløj NFC-forestilling, der endte med et klart nederlag på 3-0.

Det var dog ikke kun offensiven der haltede i Roskilde. Defensiven lod også meget tilbage at ønske, og i det hele taget er Nykøbing FC, der har en del etablerede spillere siddende ude med skader, inde i en svær periode i øjeblikket.

Problemet med målscoringen kan måske løses, ved at sætte den to meter høje Asger Højmark-Jensen på banen fra start. Han kom til Nykøbing FC for lidt over en måned siden, og har lige skulle bruge nogle uger på at spille sig i form, efter at han sagde farvel til Hillerød i efteråret.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Men nu er han klar til at træde ind fra start mod en modstander, som han selv har repræsenteret før i karrieren, når Nykøbing FC i morgen løber ind på Gladsaxe Stadion til mødet med AB.

Skal blive farlige

- Jeg ser frem til at starte inde for første gang for Nykøbing FC. Det er klart, at jeg har spillet mange gange for og i mod AB, så jeg ved hvad det handler om, men mit fokus er først og fremmest, at gøre det godt for holdet og indgå i relationerne med holdkammeraterne, så vi kan blive farlige, lyder det fra Asger Højmark-Jensen, der fik de sidste 45 minutter på banen mod FC Roskilde i lørdags uden at komme på scoringstavlen.

Jeg ser frem til at starte inde for første gang for Nykøbing FC. Det er klart, at jeg har spillet mange gange for og i mod AB, så jeg ved hvad det handler om, men mit fokus er først og fremmest, at gøre det godt for holdet.

Asger Højmark-Jensen

- Vi mødte en bedre modstander i lørdags. Det er der ingen tvivl om. Men vi skal komme med noget helt andet. Det handler også om, at vi kommer med noget ild i øjnene igen og tør give noget gas. Vi skal arbejde hundrede procent, og lade være med slå op i banen. Det er også noget af det, jeg gerne vil stå for. Jeg er en stor angriber, der gerne vil give og tage i kampen, siger Asger Højmark-Jensen, der selv nåede spille i AB i en halv sæson sidste forår, men både før og efter opholdet hos akademikerne, har han repræsenteret Hillerød i 1. division.

Der fik han ikke forlænget kontrakten efter efterårssæsonen, og efter en periode som klubløs har Nykøbing FC hentet ham, foreløbigt til udgangen af denne sæson. Tidligere har den 28-årige angriber også tørnet ud for Avarta og Vanløse.

Han minder meget i statur og spillemåde om Nykøbing FC's tidligere topscorer Mathias Kristensen, og sammenligningen vil træner Claus Jensen, da også gerne købe.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Potentiel topscorer

- Jeg er sikker på, at vi nok skal få god gavn af Asger og gøre ham til en målscorer for os, siger Claus Jensen, der har brugt dagene efter Roskilde-kampen til at analysere, hvad der ikke fungerede. Og en ting ligger slår han helt fast.

- Vi skal lade være med at komme bagud i første minut. Det er den første aftale vi har lavet, smiler Claus Jensen, der tror på en tæt kamp mod AB.

- Vi ligger jo tæt opad i hinanden i tabellen, og det bliver en kamp, hvor vi skal jagte marginalerne og komme tilbage på sporet, siger Claus Jensen, der har arbejdet på, at få lidt mere kontrol over kampen i modsætning til kampen mod FC Roskilde.

Adam Vendelbo Clement afsoner sin foreløbig sidste karantænedag, mens Kasper Jensen, Elias Gärtig, Thor Høholt og Lucas Nyman Engelmand fortsat er ude med skader.

Der er kampstart i dag, torsdag, kl. 15:00 på Gladsaxe Stadion og Radio SydhavsØerne sender direkte fra kampen.

  • NFC_15
    Asger Højmark-Jensen spillede sin første kamp i NFC-trøjen forrige lørdag, da Nykøbing FC tabte 2-3 til Skive. Foto: Ingrid Riis
Annonce
Sport

Endnu en nedtur i Parken - Nykøbing FC kan ikke score mål

Sport

Efter tre store øretæver: - Synes vi havde fortjent mere mod AB

Annonce
Annonce
112

Flere påkørsler: Motorvej spærret i flere timer

Sport

Endnu en nedtur i Parken - Nykøbing FC kan ikke score mål

Sport

Efter tre store øretæver: - Synes vi havde fortjent mere mod AB

Vejret

Lunt forårsvejr begynder lørdag med op mod 15 graders varme

Guldborgsund

Endnu et tomt butikslokale får nyt liv: Martin udvider butikken

112

Fulde og fartglade bilister stoppet

Lolland

De er blandt Danmarks bedste

Lokal nyt

Se kortet: Her kan du tanke billigt i weekenden

112

Eftersøgt i knivstikker-sag er stadig på fri fod

Vejret

Rekord slået: Drivvåd april er den vådeste i 150 år

Indland

Byret: Beboer på Christiania tjente 20 millioner på hash

Indland

Store bededag markeres med lukkede skoler og fri til ansatte

Lolland

Skrider fra parti: "De dårlige oplevelser blev simpelthen for meget!"

Guldborgsund

Nu igen: Vej bukker under for vand

Vejret

Weekenden bringer lunt forårsvejr til Danmark

Annonce
Annonce
112

Tredje gang: Narkopåvirket bilist mistede bilen

Lolland

Her holder børnene fri store bededag

Indland

28-årig røver Rema 1000 med økse og går på bodega

Sport

Bombe i Nordfalster - cheftræner færdig til sommer

Dølle

Bo er ny leverandør af Dølle-pølsen: - Jeg går ikke på kompromis med kvaliteten

Indland

Mand er faldet fra kran under arbejde i København

Guldborgsund

Hvad skal vi grine af til sommer? Revyfolk kæmper med teksterne