Annonce
Sport

NFC klar til påskekamp: Højmark står til startplads mod sin tidligere klub

Asger Højmark-Jensen spillede sin første kamp i NFC-trøjen forrige lørdag, da Nykøbing FC tabte 2-3 til Skive. Foto: Ingrid Riis
Offensiven skal fungere bedre og det skal den nye angriber Asger Højmark-Jensen hjælpe til med.

NYKØBING: Der har manglet noget offensiv pondus hos Nykøbing FC i forårssæsonens tre første kampe, der indtil videre har kastet en sejr og to nederlag af sig. Senest i lørdags på udebane mod FC Roskilde, hvor det ikke lykkedes at komme på måltavlen i en sløj NFC-forestilling, der endte med et klart nederlag på 3-0.

Det var dog ikke kun offensiven der haltede i Roskilde. Defensiven lod også meget tilbage at ønske, og i det hele taget er Nykøbing FC, der har en del etablerede spillere siddende ude med skader, inde i en svær periode i øjeblikket.

Problemet med målscoringen kan måske løses, ved at sætte den to meter høje Asger Højmark-Jensen på banen fra start. Han kom til Nykøbing FC for lidt over en måned siden, og har lige skulle bruge nogle uger på at spille sig i form, efter at han sagde farvel til Hillerød i efteråret.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Men nu er han klar til at træde ind fra start mod en modstander, som han selv har repræsenteret før i karrieren, når Nykøbing FC i morgen løber ind på Gladsaxe Stadion til mødet med AB.

Skal blive farlige

- Jeg ser frem til at starte inde for første gang for Nykøbing FC. Det er klart, at jeg har spillet mange gange for og i mod AB, så jeg ved hvad det handler om, men mit fokus er først og fremmest, at gøre det godt for holdet og indgå i relationerne med holdkammeraterne, så vi kan blive farlige, lyder det fra Asger Højmark-Jensen, der fik de sidste 45 minutter på banen mod FC Roskilde i lørdags uden at komme på scoringstavlen.

Jeg ser frem til at starte inde for første gang for Nykøbing FC. Det er klart, at jeg har spillet mange gange for og i mod AB, så jeg ved hvad det handler om, men mit fokus er først og fremmest, at gøre det godt for holdet.

Asger Højmark-Jensen

- Vi mødte en bedre modstander i lørdags. Det er der ingen tvivl om. Men vi skal komme med noget helt andet. Det handler også om, at vi kommer med noget ild i øjnene igen og tør give noget gas. Vi skal arbejde hundrede procent, og lade være med slå op i banen. Det er også noget af det, jeg gerne vil stå for. Jeg er en stor angriber, der gerne vil give og tage i kampen, siger Asger Højmark-Jensen, der selv nåede spille i AB i en halv sæson sidste forår, men både før og efter opholdet hos akademikerne, har han repræsenteret Hillerød i 1. division.

Der fik han ikke forlænget kontrakten efter efterårssæsonen, og efter en periode som klubløs har Nykøbing FC hentet ham, foreløbigt til udgangen af denne sæson. Tidligere har den 28-årige angriber også tørnet ud for Avarta og Vanløse.

Han minder meget i statur og spillemåde om Nykøbing FC's tidligere topscorer Mathias Kristensen, og sammenligningen vil træner Claus Jensen, da også gerne købe.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Potentiel topscorer

- Jeg er sikker på, at vi nok skal få god gavn af Asger og gøre ham til en målscorer for os, siger Claus Jensen, der har brugt dagene efter Roskilde-kampen til at analysere, hvad der ikke fungerede. Og en ting ligger slår han helt fast.

- Vi skal lade være med at komme bagud i første minut. Det er den første aftale vi har lavet, smiler Claus Jensen, der tror på en tæt kamp mod AB.

- Vi ligger jo tæt opad i hinanden i tabellen, og det bliver en kamp, hvor vi skal jagte marginalerne og komme tilbage på sporet, siger Claus Jensen, der har arbejdet på, at få lidt mere kontrol over kampen i modsætning til kampen mod FC Roskilde.

Adam Vendelbo Clement afsoner sin foreløbig sidste karantænedag, mens Kasper Jensen, Elias Gärtig, Thor Høholt og Lucas Nyman Engelmand fortsat er ude med skader.

Der er kampstart i dag, torsdag, kl. 15:00 på Gladsaxe Stadion og Radio SydhavsØerne sender direkte fra kampen.

  • NFC_15
    Asger Højmark-Jensen spillede sin første kamp i NFC-trøjen forrige lørdag, da Nykøbing FC tabte 2-3 til Skive. Foto: Ingrid Riis
Annonce
Sport

Ærlig keeper efter drop: - Det er bare piv elendigt

Sport

Ny stor lussing til forsvarsløse Bjørne

Annonce
Annonce
Lolland

Slog togfører flere gange i ansigtet og ragede på kvinde

Guldborgsund

Nu skyder teltene op: Dølle-formand frygter én ting

Renovation

Gem dem til genbrug: Kan hjælpe børn og unge

Vejr

En uge med blandet vejr: Forårsvarmen holder sig væk

Guldborgsund

Stor interesse for over 250 år gammel bygning

Lolland

Kurt standsede bilen og skyndte sig ud: - Hernede går vi meget op i storken

112

Her er forældrenes forklaring om den skæbnesvangre dag i babydrabssagen

Lolland

Tre års kamp for en købmandsbutik: Nu mangler de kun én afgørende brik

Erhverv

Forbud mod snus og nikotinposer på jobbet breder sig og giver dilemmaer

Sport

Dommerfejl irriterer Rune efter nederlag

Guldborgsund

Blodrøde tal: Stort millionunderskud hos lokale spisesteder

Sport

Ærlig keeper efter drop: - Det er bare piv elendigt

Guldborgsund

Vågen sommerfugleekspert forhindrede forurening

Sport

Ny stor lussing til forsvarsløse Bjørne

Indland

Hjemsendt forsvarschef truer med søgsmål mod ministerium

Annonce
Annonce
Guldborgsund

Efter flere års venten: Nu sker der noget med havnefronten

Femern

Stort skridt: Nu er den under vand

Politik

Aftale indgået: Nu fjernes de fra egne erstatningssager

Indland

OK køber halvdelen af kriseramte Coop: Det kommer det til at betyde

Lolland

- Nu begynder vores nye virkelighed så småt at ramme os

Lolland

Vil du eje “Smålandshavet”? Nu er den sat til salg

Guldborgsund

Voldsomme skader: Så mange millioner skal kommunen betale